Ζιντάν: Δίκαιη η νίκη μας, δεν έχουμε κερδίσει τίποτα

Ποδόσφαιρο
Ζιντάν: Δίκαιη η νίκη μας, δεν έχουμε κερδίσει τίποτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τεχνικός της Ρεάλ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του μετά τη νίκη στο Clasico…

Για τη δίκαιη -όπως τη χαρακτήρισε- νίκη (2-1) της Ρεάλ Μαδρίτης στο Clasico με την Μπαρτσελόνα μίλησε μετά το ματς ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο τεχνικός των Μαδριλένων αναφέρθηκε στην κούραση της ομάδας του, ενώ σχολίασε και τα διαιτητικά παράπονα του Ρόναλντ Κούμαν.

Μεταξύ άλλων, ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε για:

-το ματς: «Με αφήνει πολύ ευχαριστημένο. Αρχίσαμε πολύ καλά. Πρόκειται για μια δίκαιη νίκη. Είχαμε πολλές ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ».

-τα παράπονα του Κούμαν για τη διαιτησία: «Είναι όπως αισθάνεται ο καθένας. Νομίζω ότι εάν ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι, είναι επειδή δεν είναι πέναλτι. Το σημαντικό είναι το τι κάναμε εμείς στον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια υποφέραμε, επειδή η Μπαρτσελόνα είναι μια εξαιρετική ομάδα. Δεν μπορεί να λέγεται ότι ευθύνεται ο διαιτητής».

-το γκολ του Μπενζεμά: «Αυτό είναι ποιότητα, ταλέντο. Ο Καρίμ είναι πολύ ταλαντούχος. Είμαι χαρούμενος για εκείνον».

-το πώς αισθάνεται: «Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, των Μαριάνο, Οντριοθόλα, Ίσκο, Μαρσέλο. Όλοι ήταν αφοσιωμένοι, όλοι ήθελαν να παίξουν. Αυτό είναι το καλό με αυτήν την ομάδα».

-το ποσοστό επιτυχίας του ίδιου: «Είμαστε όλοι μαζί. Εγώ είμαι ο υπεύθυνος, όμως είμαι χαρούμενος για εκείνους (σ.σ. τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ). Κερδίσαμε μαζί».

-τη μάχη του τίτλου: «Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος. Πρέπει να ξεκουραστούμε. Προηγήθηκαν δύο δύσκολες μάχες. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε. Δεν γνωρίζω το πώς θα τελειώσουμε τη σεζόν. Είμαστε στο όριό μας σε ό, τι αφορά τη φυσική κατάσταση».

-το αήττητο σερί 13 αγώνων της Ρεάλ: «Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα».

Πηγή: sport-fm.gr

Φωτογραφία: realmadrid official page

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News