Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το clasico, 2-1 τη Μπαρτσελόνα

Ποδόσφαιρο
Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το clasico, 2-1 τη Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά στην κορυφή με Ρεάλ και Ατλέτικο μαζί στους 66 και την Μπαρτσελόνα να μένει στους 65

Εξαιρετικό ήταν το αποψινό clasico με την Ρεάλ Μαδρίτης να επικρατεί πολύ δύσκολα με 2-1 της Μπαρτσελόνα και να βάζει φωτιά στην κορυφή της La Liga!

Το clasico διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» και με αυτή τη νίκη η Ρεάλ έπιασε στους 66 βαθμούς στην πρώτη θέση τη συμπολίτισσα Ατλέτικο, που έχει αύριο δύσκολο ματς με τη Μπέτις, ενώ η Μπάρτσα έμεινε στους 65.

Δύο γκολ στο 1ο ημίχρονο από τους Καρίμ Μπενζεμά και Τόνι Κρόος, δύο δοκάρια και δύο πολύ μεγάλες στιγμές συνέθεσαν την εικόνα των "μερένγκες", που όμως κινδύνεψαν να χάσουν μέσα από τα χέρια τους το ντέρμπι, ύστερα από τη μείωση του σκορ από τον Όσκαρ Μινγκέθα στο 2ο μέρος και το δοκάρι του Ιλάις Μορίμπα στην τελευταία φάση του αγώνα.

Η Ρεάζ κερδίζει 3 σερί clasico για πρώτη φορά από το 1978, ενώ ο Κούμαν έγινε ο πρώτος προπονητής της Μπαρτσελόνα που χάνει τα δύο πρώτα ντέρμπι του από το 1980.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Βάθκεθ (43' Οντριοθόλα), Μιλιτάο, Νάτσο, Μεντί, Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος (72' Ίσκο), Βαλβέρδε (61' Ασένσιο), Βινίσιους (72' Μαρσέλο), Μπενζεμά (72' Ντίαθ)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα, Αραούχο (72' Μορίμπα), Λενγκλέ, Ντεστ (46' Γκριεζμάν), Μπουσκέτς (64' Ρομπέρτο), Ντε Γιονγκ, Άλμπα, Μέσι, Πέδρι (81' Τρινκάο), Ντεμπελέ (81' Μπρέθγουεϊτ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News