default-image

Γιουβέντους: Θετικός στον κορωνοϊό ο Μπονούτσι… αλλά και κορωνοπάρτι!

Ποδόσφαιρο
Γιουβέντους: Θετικός στον κορωνοϊό ο Μπονούτσι… αλλά και κορωνοπάρτι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο κρούσμα στους πρωταθλητές Ιταλίας αλλά και πρόστιμο σε τρεις παίκτες

Μετά από τον Μερίχ Ντεμιράλ, ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού ήρθε να προστεθεί μία ημέρα αργότερα στην Γιουβέντους. Πρόκειται για τον Λεονάρντο Μπονούτσι, με την διοίκηση της βέκια σινιόρα να γνωστοποιεί πως μετά την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ιταλίας, ο παίκτης υποβλήθηκε σε μοριακό διαγνωστικό τεστ για τον κορωνοϊό και βρέθηκε θετικός.

"Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη σε κατ'οίκον απομόνωση", προσθέσε στο ενημερωτικό δελτίο της η βέκια σινιόρα. Όσον αφορά στην περίπτωση του Ντεμιράλ, ο Τούρκος αμυντικός επέστρεψε στο Τορίνο και τέθηκε αμέσως σε καθεστώς απομόνωσης σε ξενοδοχείο, ακολουθώντας αυτά που προβλέπει το πρωτόκολλο κατά του κορονοϊού.

Συμμετοχή σε κορωνοπάρτι!

Την ώρα ωστόσο που ο Λεονάρντο Μπονούτσι μπαίνει σε καραντίνα, τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα αναφέρουν πως η Γιουβέντους είναι έτοιμη να επιβάλλει πρόστιμο σε τρεις παίκτες της για το γεγονός πως παραβίασαν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Πρόκειται για τους Γουέστον ΜακΚένι, Πάουλο Ντιμπάλα και Αρτούρ, με τον πρώην μέσο της Σάλκε να διοργανώνει πάρτι στο σπίτι του έχοντας γύρω στους 20 καλεσμένους, μεταξύ των οποίων και τους δύο συμπαίκτες τους, και την ιταλική αστυνομία να κάνει έφοδο σε αυτό μετά από ειδοποίηση από γείτονες.

Όπως προβλέπει η ιταλική νομοθεσία, όλοι οι συμμετέχοντες στο πάρτι τιμωρήθηκαν με πρόστιμο ύψους 400 ευρώ έκαστος, με την ιστοσελίδα "Goal.com" να υποστηρίζει πως αυτή η μικρή γιορτή θα φέρει πρόστιμο στους παίκτες από πλευράς Γιουβέντους καθώς δεν υπάκουσαν στο ιατρικό πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News