Χάαλαντ: Άρχισε το… παζάρι με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης!

Ποδόσφαιρο
Χάαλαντ: Άρχισε το… παζάρι με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλό ραντεβού στην Ισπανία για τους εκπροσώπους του

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα είναι ένα από τα «καυτά» ονόματα στο μεταγραφικό… παζάρι του καλοκαιριού.

Όλα δείχνουν ότι το εφετινό καλοκαίρι, ο Ολλανδός επιθετικός θα κάνει το μεγάλο «άλμα» στην καριέρα του.

Ήδη οι Ευρωπαίοι… μνηστήρες έχουν σχηματίσει μία τεράστια ουρά, προς τέρψη του Μίνο Ραϊόλα, με τον διάσημο Ιταλο-Ολλανδό μάνατζερ να έχει βάλει ως στόχο να μοσχοπουλήσει τον πελάτη του εξασφαλίζοντας ένα deal που θα αποφέρει και σε εκείνον δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Το γεγονός πως η Ντόρτμουντ φέρεται να αξιώνει γύρω στα 150 εκατομμύρια ευρώ για να αφήσει τον παίκτη νωρίτερα από ότι προβλέπει το συμβόλαιό του δεν έχει αποθαρρύνει τους μνηστήρες και για το λόγο αυτό ο Ραϊόλα μπήκε σε αεροπλάνο μαζί με τον πατέρα του παίκτη, Άλφι, για να αρχίσει κύκλο διαπραγματεύσεων.

Ουσιαστικά να κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές, με τον πρώτο σταθμό της περιοδείας των Μίνο Ραϊόλα-Άλφι Χάαλαντ να είναι η Βαρκελώνη όπου συζήτησαν με τη διοίκηση Λαπόρτα για το ενδεχόμενο μετακίνησης του 20χρονου στην Μπαρτσελόνα αλλά να μην μένουν εκεί.

Λίγες ώρες μετά το ραντεβού τους, οι δύο άνδρες πήραν άλλο αεροπλάνο και από την Καταλωνία πέταξαν στην ισπανική πρωτεύουσα, με τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης να τους περιμένουν με ανοιχτές αγκαλιές και την τηλεοπτική εκπομπή "El Chiringuito TV" να παρουσιάζει video από την άφιξή τους στην Μαδρίτη το απόγευμα της Πέμπτης.

Στόχος φυσικά να ακούσουν τι έχει να πει ή ακόμα και να εγγυηθεί η διοίκηση του Φλορεντίνο Πέρεθ, σε μία περίοδο μάλιστα που έχει φουντώσει η φημολογία πως η Ρεάλ θα προσπαθήσει να πουλήσει παίκτες για να βάλει χρήματα στα ταμεία της και να κάνει το μπαμ με την απόκτηση είτε του Χάαλαντ είτε του Εμπαπέ.

Το πιθανότερο είναι πάντως οι εκπρόσωποι του Χάαλαντ να συνεχίσουν άμεσα τα ραντεβού τους και με τους άλλους υποψηφίους αγοραστές, με την καταλανική "Mundo Deportivo" να αναφέρει πως την Παρασκευή (2/4) θα πετάξουν στην Αγγλία για να συζητήσουν με Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News