O Σάντος στηρίζει Ρονάλντο την ώρα που... το περιβραχιόνιο πάει για καλό σκοπό

Ποδόσφαιρο
O Σάντος στηρίζει Ρονάλντο την ώρα που... το περιβραχιόνιο πάει για καλό σκοπό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίπλα στον ηγέτη της ομάδας του ο τεχνικός της Πορτογαλίας που ένιωσε πόσο αδικήθηκε ο σκόρερ και η ομάδα του...

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπορούσε να ηρεμήσει μετά το τεράστιο λάθος των διαιτητών στο τελευταίο λεπτό της ισόπαλης (2-2) αναμέτρησης της Πορτογαλίας με την Σερβία.

Έχοντας δει το καθαρό γκολ του να μη μετράει διότι δεν υπάρχει VAR και ο διαιτητής με τους βοηθούς του δεν κατάλαβαν ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή, ο CR7 εξοργίστηκε, έκανε λόγο για λάθος εις βάρος ενός ολόκληρου έθνους και πέταξε το περιβραχιόνιό του.

Αυτή η κίνηση δεν «χτύπησε» καθόλου καλά στους Πορτογάλους, με τον Φερνάντο Σάντος όμως να δηλώνει: «Κρατάει κανονικά το περιβραχιόνιο ο Κριστιάνο. Δεν ήταν κάτι που να αποτέλεσε προσβολή προς εμένα, τους συμπαίκτες του, το έθνος ή την Ομοσπονδία.

Τότε θα το σκεφτόμασταν διαφορετικά. Ήταν μια στιγμή εκνευρισμού και μεγάλης έντασης για ό,τι είχε συμβεί. Ήταν ο εκνευρισμός ενός αθλητή που θέλει να κερδίζει και δίνει τα πάντα. Και ήταν ο πρώτος που αναγνώρισε το λάθος του. Δεν χρειάζεται ν' απολογηθεί».

Όπως έγινε γνωστό, ένας εξαιρετικά οξυδερκής άνθρωπος μάζεψε το περιβραχιόνιο από τον αγωνιστικό χώρο και πλέον τέθηκε σε δημοπρασία για ιερό σκοπό.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τον πλειοδότη θα δοθούν για την ενίσχυση ενός μωρού έξι μηνών, του Γκαβρίλ Τζούρτζεβιτς από το Κραγκούγεβατς, που πάσχει από μυϊκή ατροφία στη σπονδυλική στήλη και χρειάζονται 2,5 εκατ. ευρώ για να ακολουθήσει ειδική θεραπεία.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 2.300 ευρώ από τις πρώτες προσφορές, αλλά σίγουρα το ποσό θα αυξηθεί σημαντικά, καθώς πρόκειται για συλλεκτικό κομμάτι.

Κι όλα αυτά για μια ενέργεια του Πορτογάλου σούπερ σταρ που προκάλεσε αντιδράσεις (ως ασέβεια προς την εθνική ομάδα), αλλά τελικά μπορεί να αποδειχτεί σωτήρια για τη ζωή ενός μικρού παιδιού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News