H Ίντερ του...Μαϊάμι θέλει τα επόμενα χρόνια Ρονάλντο, Μέσι και Νεϊμάρ...

Ποδόσφαιρο
H Ίντερ του...Μαϊάμι θέλει τα επόμενα χρόνια Ρονάλντο, Μέσι και Νεϊμάρ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Δεν θα είναι δύσκολο" λέει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ...

Ο ιδιοκτήτης της Ιντερ Μαϊάμι έχει μεγάλες φιλοδοξίες για την ομάδα του. Σε συνέντευξή του πριν από την έναρξη της σεζόν MLS του 2021, μίλησε για τους μεταγραφικούς στόχους και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στους Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ.

Οπως τόνισε o Ντείβιντ Μπέκαμ, τέτοιοι παίκτες θα βρίσκονται πάντα στο στόχαστρο της Ίντερ Μαϊάμι, όταν φτάσει η στιγμή να σταματήσουν να παίζουν στην Ευρώπη.

«Όταν ιδρύσαμε την Ίντερ Μαϊάμι, ξέραμε ότι πάντα θα υπήρχε κουβέντα για τους παίκτες που πρόκειται να φέρουμε, είτε πρόκειται για τον Ρονάλντο, τον Μέσι ή τον Νεϊμάρ..Πάντα θα υπάρχουν αυτές οι συζητήσεις. Στην πραγματικότητα δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο για τους παίκτες να αποφασίσουν, για να είμαι ειλικρινής, γιατί είναι υπέροχο μέρος.

Προφανώς, είναι μια υπέροχη πόλη, αισθάνομαι ότι έχουμε μια υπέροχη οπαδική βάση, αλλά καταλαβαίνω επίσης ότι υπάρχει μεγάλο ταλέντο στο Μαϊάμι και τη Νότια Φλόριντα και νομίζω ότι έχουμε μια πραγματική ευκαιρία. Το Μαϊάμι είναι μια πόλη που μπορεί να προσεγγίσει παίκτες που παίζουν στην Ευρώπη και είναι μεγάλα αστέρια», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News