Ξέσπασε σε λυγμούς ο Ζλάταν για την επιστροφή του στην Εθνική Σουηδίας...

Ποδόσφαιρο
Ξέσπασε σε λυγμούς ο Ζλάταν για την επιστροφή του στην Εθνική Σουηδίας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Είμαι εδώ όχι για το όνομά μου αλλά γιατί αξίζω να είμαι", είπε χαρακτηριστικά...

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκινησιακή του φόρτιση και ξέσπασε σε λυγμούς ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς.

Ο λόγος; Η επιστροφή του έξι χρόνια μετά στην Εθνική Σουηδίας...

Αφορμή ήταν η αναφορά στον δευτερότοκο γιο του Βίνσεντ, που τον είδε λίγο πριν ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή, με τον 39χρονο σούπερ σταρ να παραδέχεται πως ο γιος του δεν ήθελε να τον αποχωριστεί και να ξεσπάει σε κλάματα μπροστά στους ρεπόρτερ που κάλυπταν τη συνέντευξη, μετά τη δημόσια παραδοχή του.

"Ο Βίνσεντ έκλαψε όταν με είδε να φεύγω αλλά τώρα είναι καλά", αποκάλυψε ο "Ίμπρα", που ξεκαθάρισε πως έδωσε την υπόσχεση στους ανθρώπους της εθνικής Σουηδίας ότι γύρισε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με στόχο να το βοηθήσει με καθοριστικό τρόπο να πετύχει τους στόχους του.

Επιπλέον, στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (22/3) ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μίλησε μεταξύ άλλων:

Για το πώς πάρθηκε η απόφαση να επιστρέψει: "Με τον ομοσπονδιακό τεχνικό βρεθήκαμε για πρώτη φορά από κοντά, μόνοι μας σε ένα δωμάτιο και μιλήσαμε για τα πάντα. Ήταν μία εποικοδομητική συζήτηση όπου ανταλλάξαμε απόψεις και στο τέλος επιλέξαμε αυτό που ήταν καλύτερο για την Σουηδία. Ξέρουμε αμφότεροι τι είναι καλύτερο για την εθνική ομάδα και έτσι κάθομαι σήμερα εδώ μπροστά από εσάς".

Για το πώς σκοπεύει να βοηθήσει: "Εάν είμαι εδώ δεν είναι επειδή ονομάζομαι Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αλλά επειδή έχω αποδείξει πως αξίζω να είμαι. Δεν μετρούν αυτά που έκανα στο παρελθόν. Αισθάνομαι πως είμαι σε φόρμα, θέλω να εμπλακώ και αισθάνομαι ότι μπορώ να προσφέρω ακόμα για το καλό της εθνικής ομάδας.

Εγώ εδώ είμαι μόνο ένα κομμάτι του παζλ. Εάν με ρωτάτε, είμαι ο καλύτερος στον κόσμο, αλλά αυτό δεν βοηθάει εδώ. Θέλω μόνο να προσφέρω την εμπειρία μου για το καλό της ομάδας και έδωσα την υπόσχεση στον ομοσπονδιακό τεχνικό πως θα είμαι καθοριστικός αλλά τώρα πρέπει να το αποδείξω στο γήπεδο. Αρχηγός; Στο μυαλό μου είναι ο Αντρέας Γκράνκβιστ, αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα αποφασίσει".

Για το νούμερο στη φανέλα που θα φοράει: "Ζήτησα από τον Αλεξάντερ Ίσακ εάν μπορούσα να πάρω τη φανέλα με το Νο 11. Εκείνος μου έδωσε την έγκριση με την προϋπόθεση πως εντός 6-7 χρόνων θα μπορέσει να το ξαναέχει. Ο Φόρσμπεργκ μού προσέφερε το Νο 10, αλλά προτίμησα να το απορρίψω επειδή αυτό είναι ένα νέο κεφάλαιο και είναι σωστό να το έχει εκείνος. Έπειτα, δεν έχει τόση μεγάλη σημασία ο αριθμός της φανέλας".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News