O Mέσι έπιασε τον Τσάβι και οι συμπαίκτες του γιορτάζουν

Ποδόσφαιρο
O Mέσι έπιασε τον Τσάβι και οι συμπαίκτες του γιορτάζουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι «μπλαουγκράνα» τον τίμησαν με ένα υπέροχο video..

Μερικοί από τους πιο σημαντικούς συμπαίκτες που είχε όλα αυτά τα χρόνια ο Λιονέλ Μέσι στη Μπαρτσελόνα, γιόρτασαν μαζί του την ισοφάριση του Νο1 συμμετοχών, δείχνοντας τον «ουρανό» σε ένα υπέροχο βίντεο-αφιέρωμα.

Η βραδιά αποδείχθηκε μαγική για τον Λιονέλ Μέσι. Με την έναρξη του ματς κόντρα στην Ουέσκα (4-1), ο Αργεντινός σηματοδότησε την ισοφάριση του Τσάβι Ερνάντεθ με 767 συμμετοχές στην κορυφή του συλλόγου. Μέσα στο χορτάρι, ήταν για μία ακόμη βραδιά απολαυστικός. Δύο γκολ(άρες), εκτός περιοχής, με την «τηλεκατευθυνόμενη» εκτέλεση του πρώτου γκολ για highlight, αλλά και μία ασίστ στον Μινγκέθα ενδιάμεσα, έγραψαν τον απολογισμό ενός «χρυσού» ορόσημου στην καριέρα του.

Ωστόσο, η παράσταση είχε και… τρίτο ημίχρονο. Αυτή τη φορά, με πρωταγωνιστές τους εμβληματικούς και πιστούς συμπαίκτες που βρέθηκαν στο πλευρό του στα 17 χρόνια που φοράει τη Μπλαουγκράνα φανέλα ως επαγγελματίας. Από τον (συν)ρέκορντμαν, Τσάβι, τον Πουγιόλ, τον Ντέκο και τον Μπελέτι, μέχρι τον Πικέ, τον Σουάρες, τον Άλμπα, αλλά και τον Νεϊμάρ, ένας-ένας οι πρώην και νυν συμπαίκτες του αφιέρωσαν στον Λέο μία σκηνή με τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του, υψώνοντας τα χέρια προς τον ουρανό, σε ένα υπέροχο βίντεο που επιμελήθηκαν οι άνθρωποι της Μπάρτσα.

Δείτε το:

Από 'κει και πέρα, δεν θα μπορούσε να μην συνδυάσει τη βραδιά που έπιασε τον Τσάβι σε συμμετοχές, με νέα μυθικά επιτεύγματα, απ' αυτά που μας έχει συνηθίσει βέβαια και έχουν φτάσει στο σημείο να μη μας προκαλούν εντύπωση, απλά και μόνο γιατί τα πετυχαίνει αυτός. Γιατί ακόμα και τώρα είναι εξωγήινος στο χορτάρι, κάνοντας τρομερές εμφανίσεις, μετρώντας ήδη 16 γκολ και 7 ασίστ μέσα στο 2021.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει σκοράρει 20+ γκολ στο πρωτάθλημα σε καθεμία από τις 13 τελευταίες σεζόν. Επίσης, είναι ο μόνος που έχει σκοράρει 6+ γκολ έξω από την περιοχή στις έξι τελευταίες σεζόν. Κάπως έτσι άλλωστε άνοιξε το σκορ απέναντι στην Ουέσκα, με ένα γκολ σήμα κατατεθέν, αφού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με το μαγικό αριστερό του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News