Υπόκλιση Πελέ στον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ποδόσφαιρο
Υπόκλιση Πελέ στον Κριστιάνο Ρονάλντο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βραζιλιάνος θρύλος παραδέχτηκε ότι ο CR7 έσπασε το ρεκόρ του με τα περισσότερα γκολ

Το ματς της Γιουβέντους με την Κάλιαρι ήταν ένα ξέσπασμα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τα όσα άκουσε για τον αποκλεισμό από την Πόρτο. Το χατ-τρικ μέσα σε 22 λεπτά ήταν ένα δείγμα ότι ο CR7 είναι εδώ και λίγες ώρες αργότερα ήρθε και η αντίδραση από τον Πελέ και μάλιστα με μια παραδοχή που πολλοί δεν την περίμεναν!

«Κριστιάνο, τι ωραία αγωνιστική για σένα. Σε θαυμάζω πολύ και αυτό δεν είναι πια μυστικό. Συγχαρητήρια που έσπασες το ρεκόρ μου στα γκολ σε επίσημα παιχνίδια. Αφήνω αυτή τη φωτογραφία προς τιμήν σου, με εκτίμηση, ως μια ένδειξη φιλίας που που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια» έγραψε σε post ο Βραζιλιάνος legend τιμώντας την μυθική καριέρα του - με κάθε επισημότητα - κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών.

Ο CR7 είχε και εκείνος να πει κάτι ύστερα από όσα ακούγονται σχετικά με το μέλλον του. «Δεν βλέπω την ώρα για τα επόμενα ματς και τις επόμενες προκλήσεις, τα νέα ρεκόρ και τους νέους τίτλους. Πιστέψτε με, αυτή η ιστορία απέχει πολύ από το να τελειώσει. Το μέλλον είναι αύριο, υπάρχουν πολλά ακόμα να κατακτήσω με την Γιουβέντους και την Πορτογαλία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News