O Μπακασέτας πρότεινε Γιακουμάκη στην Τράμπζονσπορ!

Ποδόσφαιρο
O Μπακασέτας πρότεινε Γιακουμάκη στην Τράμπζονσπορ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την ΑΕΚ είναι πιθανό οι δύο διεθνείς να γίνουν συμπαίκτες και στην Τουρκία

Το όνομα του Γιώργου Γιακουμάκη συνεχίζει να παίζει δυνατά στην μεταγραφική αγορά και ο νέος μνηστήρας για την απόκτησή του είναι η τουρκική Τράμπζονσπορ!

Σύμφωνα με το τούρκικο Portal “Karadeniz”, τον Γιακουμάκη πρότεινε στην Τράμπζονσπορ ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο μεταγράφηκε εκεί από την Αλάνιασπορ.

Με τον Μπακασέτα ο Γιακουμάκης ήταν συμπαίκτες στην ΑΕΚ αλλά τώρα και στην Εθνική Ομάδα ενώ έχουν και πολύ καλές φιλικές σχέσεις.

Όπως αναφέρεται, η διοίκηση της Τράμπζονσπορ συνομίλησε με τον προπονητή Αμπντουλάχ Αβτσί σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση του Γιακουμάκη. Μάλιστα έχει γίνει επαφή με τη Φένλο για την πιθανή παραχώρησή του το καλοκαίρι αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι, μέσω του Μπακασέτα, ο προπονητής της Τράμπζονσπορ ήρθε σε επαφή με τον Ηρακλειώτη επιθετικό!

Τον ρώτησε για τα σχέδια της καριέρας του και το αν τον ενδιέφερε μια μακροπρόθεσμη συμφωνία, με το κλίμα να είναι θετικό, ενώ εκφράζεται αισιοδοξία ότι η Τράμπζονσπορ μπορεί να καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις. Το θέμα λοιπόν πλέον είναι τι θα γίνει στις επαφές μεταξύ Φένλο και Τούρκων, καθώς οι Ολλανδοί έχουν δείξει ότι κοστολογούν πολύ υψηλά τον Γιακουμάκη.

Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμα ότι η Μπεσίκτας τον περασμένο Ιανουάριο πρόσφερε 1,7 εκατ. ευρώ στη Φένλο για τον «Γιακούμ» και 750 χιλ. ευρώ στον παίκτη, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News