Θέλει να στείλει την ομάδα του στον τελικό Κυπέλλου Ολλανδίας απόψε ο Γιακουμάκης

Ποδόσφαιρο
Θέλει να στείλει την ομάδα του στον τελικό Κυπέλλου Ολλανδίας απόψε ο Γιακουμάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολος νοκ άουτ ημιτελικός στην έδρα της Φίτεσε-Παραμένει στην κορυφή σαν σκόρερ για το 2021 ο Ηρακλειώτης επιθετικός...

Ώρα Γιακουμάκη 22.00. Απόψε στο αγαπημένο του... Νίκου Μαχλά Γέλρεντομ ο Γιώργος θέλει να οδηγήσει την ομάδα του στον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας κόντρα  στη Φίτεσε που πριν λίγες μέρες συνέτριψε τη Φένλο με σκορ 4-1 στο ίδιο γήπεδο (για το πρωτάθλημα)!

Tην ίδια ώρα ο Κρητικός επιθετικός συνεχίζει να είναι ο κορυφαίος σκόρερ σε όλα τα πρωταθλήματα στον κόσμο για το 2021, με 13 γκολ

Η Διεθνής ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) παρουσίασε την κατάταξη μετά και την ολοκλήρωση του Φεβρουαρίου, πίσω του στη δεύτερη θέση αλλά με τα ίδια γκολ (13) βρίσκεται ο Αλγερινός Μπαγκντάντ Μπουνεντιάχ της Αλ Σαντ (Κατάρ), λόγω της θέσης των δύο πρωταθλημάτων (κατά την κατάταξη IFFHS).

Ο Λιονέλ Μέσι πλησίασε στην τρίτη θέση, με 12 γκολ, όσα έχουν και οι Πα Ομάρ Τζόμπερ (Σείχ Τζαμάλ/Μπαγκλαντές) από την Γκάμπια και ο Βραζιλιάνος Ρομπίνιο (Μπασουντχάρα Κινγκς/Μπαγκλαντές).

Ο νικητής του 2020 Κριστιάνο Ρονάλντο με 7 γκολ, είναι γεγονός πως βρίσκεται κάτω από το top-33

Πηγή φωτογραφίας: https://www.vvv-venlo.nl/

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News