Παυλίδης: "Θέλω να μοιάσω στον Γιακουμάκη"

Ποδόσφαιρο
Παυλίδης: "Θέλω να μοιάσω στον Γιακουμάκη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποθετικά λόγια από τον Έλληνα διεθνή επιθετικό της Βίλεμ για τον «Γιακούμ»

Συνέντευξη στο ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο, NOS, παραχώρησε ο Βαγγέλης Παυλίδης. Ο επιθετικός της Βίλεμ μίλησε για τον Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει τους πάντες στην Ολλανδία με τις εμφανίσεις του έχοντας σκοράρει 25 γκολ σε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Παυλίδης δήλωσε ότι θέλει να μοιάσει στον Γιακουμάκη, τονίζοντας ότι χαίρεται για την εξέλιξή του, καθώς αυτό θα έχει αντίκτυπο στην Εθνική Ελλάδας.

"Θέλω να μοιάσω στον Γιακουμάκη, φυσικά. Είμαι χαρούμενος γι' αυτόν. Είναι καλό και για την Εθνική ομάδα. Είναι πιο αληθινός επιθετικός απ' ότι εγώ. Του αρέσει να τελειώνει περισσότερο τις φάσεις και να είναι περισσότερο στην περιοχή. Εμένα μου αρέσει να δημιουργώ ευκαιρίες και για τους άλλους παίκτες" ανέφερε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια ανέφερε ό,τι επηρεάζεται, όταν η ομάδα του δεν έχει κερδίσει και εκείνος δεν έχει σκοράρει: "Είναι δύσκολο, αν χάνεις και δεν σκοράρεις, είναι διπλό πρόβλημα. Με επηρεάζει, είμαι τέτοιος άνθρωπος. Τη νύχτα σκέφτομαι γιατί δεν τον έκανα με αυτόν τον τρόπο".

Ο Παυλίδης τη φετινή σεζόν έχει συμμετάσχει σε 24 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Βίλεμ και έχει βρει τα αντίπαλα δίχτυα εννέα φορές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News