Έρευνα στη Ρέιντζερς για κορωνοπάρτι με παίκτες

Ποδόσφαιρο
Έρευνα στη Ρέιντζερς για κορωνοπάρτι με παίκτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρκετοί παίκτες της ομάδας φέρεται ότι παρευρέθηκαν σε πάρτι σε σπίτι

Η Ρέιντζερς άρχισε εσωτερική έρευνα μετά από ισχυρισμούς ότι αρκετοί παίκτες παρευρέθηκαν σε πάρτι σε σπίτι, που σταμάτησε μετά την επέμβαση της αστυνομίας.

Ο σκωτσέζικος σύλλογος σε ανάρτησή του στο twitter, σχετικά με την παραβίαση από ορισμένους παίκτες των αυστηρών περιορισμών που υπάρχουν λόγω του κορωνοϊού ανέφερε: «Η Ρέιντζερς γνωρίζει ένα φερόμενο περιστατικό που αποτελεί αντικείμενο εσωτερικής έρευνας. Δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω».

«Λάβαμε μια αναφορά για ένα πάρτι σε ένα σπίτι, περίπου στις 1.10 π.μ. (τοπική ώρα) την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου. Αμέσως επενέβη η αστυνομία. Δέκα άτομα έλαβαν πρόστιμα για παραβίαση των κανονισμών του κορωνοϊού» ηταν η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Δεν είναι σαφές πόσοι παίκτες της Ρέιντζερς ήταν στο πάρτι ή αν υπήρχαν μεταξύ εκείνων που δέχθηκαν το πρόστιμο. Η Σκωτία παραμένει υπό αυστηρούς περιορισμούς λόγω της πανδημίας.

Το περιστατικό έρχεται δύο μήνες μετά την τιμωρία των Τζόρνταν Τζόουνς και Τζορτζ Εντμουντσον για δύο εβδομάδες, λόγω παραβίασης των πρωτοκόλλων με τη συμμετοχή σε παράνομο πάρτι. Οι δύο τους τιμωρήθηκαν επίσης με αποκλεισμό επτά αγώνων από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σκωτίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News