Το κρυμμένο φυλαχτό του Μαραντόνα για το οποίο κανείς δεν ήξερε

Απόψεις
Το κρυμμένο φυλαχτό του Μαραντόνα για το οποίο κανείς δεν ήξερε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι άγνωστες μικρές και μεγάλες ιστορίες συνεχίζουν να αναδύονται για το "ίνδαλμα" της Αργεντινής

Κι ενώ οι έρευνες για τις αιτίες θανάτου συνεχίζονται με την εισαγωγή νέων ονομάτων στην έρευνα όπως οι δυο νοσοκόμες και ο ψυχολόγος που μπήκαν στη λίστα με το ερωτηματικό ότι ενδέχεται να έχουν κάποιο βαθμό ευθύνης, οι μικρές ιστορίες του ινδάλματος, αφθονούν στον πλανήτη...

Οι άγνωστες ιστορίες σχετικά με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα συνεχίζουν να αναδύονται μετά τον πρόσφατο θάνατό του. Η τελευταία που ήρθε στο φως, αφορά ένα φυλαχτό που ήταν κρυμμένο μέσα σε μια από τις παλιές του φανέλες στη Νάπολι για το οποίο κανείς δεν ήξερε.

Η φανέλα είναι αυτή που φορούσε ο Μαραντόνα για τους «γίγαντες» της Serie A την περίοδο 1984-85 και μέσα σε αυτή ήταν ραμμένο  ένα σακουλάκι που περιείχε ξηρό γρασίδι>

Η ιστορία αποκαλύφθηκε από την TyC Sports και γίνεται ακόμη πιο περίεργη, δεδομένου ότι κανείς κοντά στον Μαραντόνα δεν είχε ιδέα για αυτό.

Ο ιδιοκτήτης της φανέλας είναι δάσκαλος από την πόλη Σαν Λούις στην Αργεντινή, ο οποίος την κληρονόμησε από την οικογένειά του και στη συνέχεια έφερε στο φως το περίεργο κρυμμένο αντικείμενο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News