Γιακουμάκης: Είχα μεγάλη πρόταση από τη Νότια Κορέα

Ποδόσφαιρο
Γιακουμάκης: Είχα μεγάλη πρόταση από τη Νότια Κορέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω είναι να παίζω σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη γιατί θέλω να συμμετέχω στην Εθνική…»

Ο Γιώργος Γιακουμάκης αναδείχθηκε παίκτης του μήνα στο ολλανδικό πρωτάθλημα, εξαργυρώνοντας τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του και τα 11 γκολ που σημείωσε μέσα στον Ιανουάριο.

Στο πλαίσιο της βράβευσής του, παραχώρησε συνέντευξη στην ολλανδική έκδοση του ESPN και αποκάλυψε πως κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο είχε μεγάλη πρόταση από ομάδα της Νότιας Κορέας, αλλά την απέρριψε διότι τα χρήματα δεν είναι το παν για εκείνον.

"Ναι, είναι αλήθεια πως είχα μία πρόταση από ομάδα της Νότιας Κορέας, η οποία μου προσέφερε πάρα πολλά χρήματα. Ωστόσο, τα χρήματα δεν είναι το παν για εμένα. Αυτό που θέλω είναι να παίζω σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη γιατί θέλω να συμμετέχω και στα παιχνίδια της εθνικής μου ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα. Γι' αυτό και επέλεξα να μην πάω στη Νότια Κορέα", σχολίασε ο Έλληνας στράικερ, ενώ για την πιθανότητα να προκύψει ενδιαφέρον από ομάδες όπως ο Άγιαξ, η Αϊντχόφεν, η Άλκμααρ ή η Φέγενοορντ, απάντησε:

"Δεν γνωρίζω κάτι. Αν πραγματικά ενδιαφερθούν, τότε θα είναι πολύ ωραίο για εμένα. Όταν έρθει η ώρα, θα πρέπει να σκεφτώ και να κάνω την καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News