default-image

Φινάλε μεταγραφών: Θρίλερ με Γιακουμάκη και πρόταση από Αγγλία!

Ποδόσφαιρο
Φινάλε μεταγραφών: Θρίλερ με Γιακουμάκη και πρόταση από Αγγλία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίζει δυνατά το όνομα του «Γιακούμ» λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος  

Τα 21 γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη στην Ολλανδία και ο εντυπωσιακός Ιανουάριος με την επίτευξη των 11 εξ’ αυτών, ήταν λογικό να το βάλουν στις μεταγραφικές λίστες πολλών ομάδων της Ευρώπης και όχι μόνο.

Το προηγούμενο διάστημα ήταν γνωστό ότι απορρίφθηκαν από τη Φένλο οι προτάσεις της αιγυπτιακής Πίραμιντς και η Μπεσίκτας από τη Τουρκία, υπήρξαν και άλλες ομάδες που χτύπησαν την πόρτα των Ολλανδών για εκείνον και σήμερα έσκασε και ενδιαφέρον από Αγγλία!

Μάλιστα, η υπόθεση πήρε την τροπή… θρίλερ, καθώς σήμερα είναι η τελευταία ημέρα των επαγγελματικών μεταγραφών στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και υπήρξε έντονη κινητικότητα στην Ολλανδία για την περίπτωση Γιακουμάκη.

Τα μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα των Ολλανδών έπαιξαν την πρόταση των Άγγλων προς τη Φένλο, τονίζοντας πάντως ότι δεν προχώρηση, καθώς ο «Γιακούμ» θέλει να παραμείνει στην Ολλανδία μέχρι το καλοκαίρι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση αυτή ήταν από την Ντέρμπι Κάουντι, ομάδα που αγωνίζονται στην Championship της Αγγλίας με προπονητή τον πάλαι ποτέ σπουδαίο άσο, Γουέιν Ρούνεϊ. Η Ντέρμπι Κάουντι δεν τα πάει πάντως καλά φέτος και δίνει μάχη για την σωτηρία της…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News