default-image

Ιταλία: Σούπερ Καπ η Γιουβέντους με… θεϊκό ρεκόρ Ρονάλντο!

Ποδόσφαιρο
Ιταλία: Σούπερ Καπ η Γιουβέντους με… θεϊκό ρεκόρ Ρονάλντο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το γκολ κόντρα στη Νάπολι ο CR7 έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών

Κουπάτη ήταν η αποψινή βραδιά για τη Γιουβέντους, καθώς επικράτησε με 2-0 της Νάπολι στον τελικό του ιταλικού Super Cup και όλα τα φώτα έπεσαν δίκαια στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο CR7 άνοιξε το σκορ και με αυτό το γκολ έφτασε τα 760 στην καριέρα του και έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών. Ο Μοράτα στις καθυστερήσεις σφράγισε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς για την Γιουβέντους ενώ λίγο νωρίτερα ο Ινσίνιε είχε αστοχήσει σε πέναλτι, χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει για τη Νάπολι.

Αυτή ήταν η πρώτη κούπα για την Γιουβέντους με τον Αντρέα Πίρλο στον πάγκο, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από δύο χαμένους τελικούς (Σούπερ Καπ από τη Λάτσιο, Κύπελλο από τη Νάπολι), και έτσι έφτασε στο 9ο Σούπερ Καπ της ιστορίας της (πολυνίκης).

Γιουβέντους (Αντρέα Πίρλο): Σέζνι, Κουαδράδο, Μπονούτσι, Κιελίνο, Ντανίλο, Κιέζα (46’ Μπερναρντέσκι), Αρτούρ, Μπεντανκούρ (84’ Ραμπιό), ΜακΚένι, Κουλουσέφσκι (84’ Μοράτα), Κριστιάνο Ρονάλντο

Νάπολι (Τζενάρο Γκατούζο): Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Μανωλάς, Κουλιμπαλί. Ρούι (85’ Γιορέντε), Ντέμε (84’ Πολιτάνο), Μπακαγιόκο (67’ Ελμάς), Λοσάνο, Ζιελίνσκι, Ινσίνιε, Πετάνια (72’ Μέρτενς)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News