Στη Μίλαν και επισήμως ο Μάντζουκιτς

Ποδόσφαιρο
Στη Μίλαν και επισήμως ο Μάντζουκιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κροάτης άσος αποκτήθηκε ώστε να καλύψει η ομάδα του Στέφανο Πιόλι…

Στη Μίλαν κι επισήμως ο Μάριο Μάντζουκιτς. Την απόκτηση του 34χρονου φορ ανακοίνωσαν οι «ροσονέρι» και το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ενώ υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο.

Ο Κροάτης άσος, που καπάρωσε τη φανέλα με το «9» στην πλάτη, αποκτήθηκε ώστε να καλύψει η ομάδα του Στέφανο Πιόλι, έπειτα από τα προβλήματα τραυματισμού που προέκυψαν, αλλά και ως εξτρά λύση λόγω του κορωνοϊού.

Ο Μάντζουκιτς αγωνίστηκε τον τελευταίο χρόνο στην Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ, έχοντας μόλις 10 συμμετοχές και 2 γκολ. Στο παρελθόν ξεχώρισε φορώντας τη φανέλα των Μπάγερν Μονάχου, Ατλέτικο και Γιουβέντους, ενώ είχε και 89 συμμετοχές με 33 γκολ στην εθνική ομάδα.

Στο στόχαστρο ο Φίρπο

Η Μίλαν πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία στη φετινή Serie A, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι δεν επαναπαύεται στις «δάφνες» της καθώς κοιτάζει παράλληλα και τη μεταγραφική της ενίσχυση.

Σύμφωνα λοιπόν με ιταλικά Μέσα, οι «ροσονέρι» έχουν έρθει ήδη σε επαφή με την Μπαρτσελόνα, εκφράζοντας το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του αριστερού μπακ, Τζούνιορ Φίρπο με τη μορφή δανεισμού.

Ο 24χρονος Ισπανός, τη φετινή σεζόν δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα των «μπλαουγκράνα», αφού μετρά μόλις τέσσερις συμμετοχές και 147' αγωνιστικά λεπτά στο πρωτάθλημα.

Παρ' όλα αυτά, στη Βαρκελώνη πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του νεαρού αμυντικού, για αυτό τον λόγο, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, είναι ανοικτοί στο ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον παίκτη δανεικό για ένα εξάμηνο, χωρίς όμως να μπει στη συμφωνία οψιόν αγοράς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News