default-image

Μέσι: H Μπαρτσελόνα θα του πληρώνει μπόνους σε δόσεις μέχρι το 2025

Απόψεις
Μέσι: H Μπαρτσελόνα θα του πληρώνει μπόνους σε δόσεις μέχρι το 2025

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έξτρα δώρο 78 εκατομμύρια ευρώ προέβλεπε η σνανέωση συμβολαίου του "μάγου" το 2017, με βασική αμοιβή 100 εκατομμυρίων ευρώ!

Το ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι πρόθυμος να φύγει από τη Μπαρτσελόνα δεν έχει κρατηθεί μυστικό. Το συμβόλαιο του λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, που σημαίνει ότι μπορεί να απομακρυνθεί ελεύθερος από το Καμπ Νου.

Η La Vanguardia δημοσίευσε σήμερα λεπτομέρειες για την τελευταία του ανανέωση του συμβολαίου του το 2017, η οποία δείχνει τα μπόνους που έλαβε πάνω από τον μεγάλο μισθό του.

Εκτός από την αποδοχή αύξησης περίπου 100 εκατομμυρίων ευρώ στον μισθό του, εφαρμόστηκαν επίσης δύο επιπλέον μπόνους που ανήλθαν σε 78 εκατομμύρια ευρώ .

Αυτά έπρεπε να καταβληθούν σε δύο δόσεις των 39 εκατομμυρίων ευρώ , αν και καθυστέρησαν πολλές φορές.

Η φωτογραφία της υπογραφής αυτού του συμβολαίου

Το πρώτο από αυτά πληρώθηκε τον περασμένο Ιούλιο. Το δεύτερο, εν τω μεταξύ, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στο τέλος της σεζόν 2020/21 και θα πληρωθεί σε οκτώ δόσεις σε τέσσερα χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι θα αποπληρωθεί το 2025.

Τα καθυστερημένα αυτά ποσά αντιπροσωπεύουν το 42,9 % του συνόλου των μισθών και ο τόκος που ο σύλλογος θα πληρώσει για την αναβολή είναι 1%.

Ο Μέσι αλλά και οι εκπρόσωποί του δεν έχουν παραπονεθεί καν  για την αναβολή των πληρωμών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News