Τρομερός Γιακουμάκης, με δύο γκολ οδήγησε σε νίκη τη Φένλο

Ποδόσφαιρο
Τρομερός Γιακουμάκης, με δύο γκολ οδήγησε σε νίκη τη Φένλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκόραρε στο 79ο και στο 93ο λεπτό διαμορφώνοντας το Φένλο-Βίλεμ 2-1!

Το 2021 ξεκινά πολύ εντυπωσιακά για τον τρομερό Γιώργο Γιακουμάκη, αποτελώντας τον μεγάλο πρωταγωνιστή στο πρώτο ματς της Φένλο μετά την επανέναρξη της Eredivisie.

Ο Έλληνας επιθετικός οδήγησε τη Φένλο σε μεγάλη ανατροπή επί της Βίλεμ με 2-1 και συνεχίζει να ηγείται στον πίνακα των σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος με δώδεκα τέρματα! Μάλιστα αναδείχτηκε και MAN OF THE MATCH

H αναμέτρηση είχε ελληνικό χρώμα, αφού στην Βίλεμ αγωνίστηκε βασικός ο Βαγγέλης Παυλίδης ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία στο σκορ στο 15’ με τον φαν ντερ Χέιντεν.

Τα πάνω κάτω στο ματς, όμως, έφερε ο Γιακουμάκης, ο οποίος ισοφάρισε στο 79’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που δόθηκε για χέρι μέσα στην περιοχή. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 93’ όταν ο διεθνής φορ με σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας της Βίλεμ και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Ο Γιακουμάκης σκοράρει 12 φορές και έχει βρει δίχτυα στα οκτώ από τα 15 παιχνίδια που έχει δώσει φέτος στην Eredivisie η Φένλο, ενώ προέρχεται από αφλογιστία τριών αγωνιστικών στα δύσκολα παιχνίδια κόντρα σε Φέγενορντ, Τβέντε και Αϊντχόφεν.

https://twitter.com/babelaer/status/1348289263046193153
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News