default-image

Κουτσουπιάς: «Αφιερώνω το γκολ στην οικογένειά μου»

Ποδόσφαιρο
Κουτσουπιάς: «Αφιερώνω το γκολ στην οικογένειά μου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηρακλειώτης μέσος διανύει εξαιρετική περίοδο στην Βίρτους Εντέλα

Ελληνικό χρώμα είχε η πρόσφατη νίκη της Βίρτους Εντέλα με 0-1 επί της Βιτσέντζα, με τον Ηλία Κουτσουπιά να σκοράρει και να χαρίζει το τρίποντο, ανοίγοντας λογαριασμό την τρέχουσα σεζόν στη Serie B.

Ο 19χρονος Έλληνας μέσος διανύει εξαιρετικό περίοδο στην ομάδα της Λιγκουρία, καθώς στα δύο προηγούμενα ματς που έπαιξε έδωσε ασίστ.

Συγκεκριμένα ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Μανκόσου για ν' ανοίξει το σκορ στις 21 Δεκεμβρίου στο Στάντιο Αρέκι, με τη Σαλερνιτάνα, ωστόσο να κάνει την ανατροπή και να παίρνει τη νίκη.

Επίσης έδωσε την ασίστ στον Καρντοζέλι για το τελικό 3-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Πεσκάρα.

"Όταν είδα την μπάλα να μπαίνει, κράτησα την αναπνοή μου. Είμαι αλήθεια τόσο χαρούμενος, νικήσαμε ένα σημαντικό ματς και όπως είπα πριν από λίγες μέρα κόντρα στην Πεσκάρα ξεκίνησε για μας το πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη, αλλά πάνω από όλα τους συμπαίκτες μου.

Με βοηθούν τόσο πολύ. Κλείνει ένας χρόνος τόσο ιδιαίτερο με δύσκολες στιγμές, αλλά και με αισιοδοξία για ένα μεγάλο 2021. Αφιερώνω το γκολ στην οικογένειά μου που είναι πάντα δίπλα μου", υποστήριξε ο Ηλίας Κουτσουπιάς.

Tα Χριστούγεννα όλη η οικογένεια Κουτσουπιά είχε βρεθεί στην Ιταλία και πέρασε μαζί με τον Ηλία τις ημέρες των εορτών...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News