Ηλίας Κουτσουπιάς: Το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου μιλάει...ιταλικά

Ποδόσφαιρο
Ηλίας Κουτσουπιάς: Το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου μιλάει...ιταλικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μίλησε όμως χθες και στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της ΚΡΗΤΗ TV...

Ο Ηλίας Κουτσουπιάς κάνει μια νέα αρχή από τη Β΄Ιταλίας και όσοι παρακολουθούν τους Έλληνες του εξωτερικού θεωρούν πως είναι μέσα στους ποδοσφαιριστές που έχουν να δώσουν πολλά στο μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

Ο Ηλίας, ο γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Γιώργου Κουτσουπιά που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο μίλησε αναλυτικά στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της ΚΡΗΤΗ TV από την χιονισμένη πόλη Κιάβαρι της βόρειας Ιταλίας.

Αναλυτικά αναφέρθηκε:

Για την πορεία του στην Ιταλία: "Είμαι τέσσερα χρόνια στην Ιταλία και βέβαια αυτό με έχει βοηθήσει να μιλάω καλά τη γλωσσα και να έχω προσαρμοστεί σε όλα τα επίπεδα. Είναι άνθρωποι που μπορούμε να συννενοηθούμε οι Ιταλοί και να έχουμε χημεία. Εξάλλου μοιάζουμε πολύ! Αυτό που λένε ούνα ράτσα και ούνα φάτσα ισχύει! "

Για την επιστροφή από τη Μπολόνια στην Εντέλα:

«Πήρα την απόφαση να βρεθώ στη Β΄Κατηγορία της Ιταλίας και να παίξω στην Εντέλα όπου και βρέθηκα πλέον με κανονική μεταγραφή από την ομάδα. Το πρωτάθλημα είναι σκληρό αλλά έχει και το επίπεδο που είναι υψηλό και ας μην είναι Serie A. Οι περισσότερες ομάδες είτε έχουν βάλει πολλά χρήματα για να ανέβουν είτε έχουν ιστορία στην πρώτη κατηγορία. Ήθελα να πάρω παιχνίδια."

Για τη δυνατή Μίλαν του Ιμπραίμοβιτς

"Είναι μια ομάδα που έχει δώσει άλλη αίσθηση φέτος στη Serie A και εγώ προσωπικά θέλω να πάρει το πρωτάθλημα και να αλλάξουν τα δεδομένα που έχουμε κάθε χρόνο"...

Ο Ηλίας είχε μιλήσει πρόσφατα και για το καθαρό ποδοσφαιρικό μέρος: "Αν μπορεί κάποιος θεωρεί, ότι θα ανταπεξέλθει, το συστήνω ανεπιφύλακτα. Θέλει όμως προσοχή. Σαν χαρακτηριστικά μου ταιριάζει ο ρόλος του box to box μέσου. Είναι ένα σύγχρονο 8άρι που μπορεί να βοηθήσει και αμυντικά και επιθετικά."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News