To ρεκόρ του Μέσι και το μήνυμα του Πελέ

Ποδόσφαιρο
To ρεκόρ του Μέσι και το μήνυμα του Πελέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μέσι έφτασε τα 643 γκολ με ένα σύλλογο ισοφαρίζοντας την επίδοση του Πελέ

Το γκολ που πέτυχε ο Μέσι κόντρα στη Βαλένθια δεν στάθηκε αρκετό για να χαρίσει στην Μπαρτσελόνα τη νίκη (ισοπαλία 2-2) ωστόσο ο Αργεντινός σταρ έφτασε τα 643 γκολ με τη φανέλα των Καταλανών σε επίσημα παιχνίδια κι ισοφάρισε το ρεκόρ του Πελέ για τα περισσότερα τέρματα με έναν και μόνο σύλλογο!

Ο θρυλικός Βραζιλιάνος άσος πέτυχε τον ίδιο αριθμό τερμάτων σε 757 αγώνες με τα χρώματα της Σάντος, ενώ ο Μέσι χρειάστηκε εννέα παιχνίδια λιγότερα (748) για να φτάσει σε αυτή την ασύλληπτη επίδοση.

Μάλιστα ο Πελέ συνεχάρη τον Μέσι για το επίτευγμα του μέσω ενός μηνύματος με άκρως θαυμαστικά σχόλια!

«Όταν η καρδιά σου πλημμυρίζει από αγάπη, είναι δύσκολο να αλλάξεις τον δρόμο σου. Όπως και εσύ, ξέρω τι είναι να αγαπάς να φοράς την ίδια φανέλα κάθε μέρα. Όπως και εσύ, ξέρω ότι δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από το μέρος όπου νιώθουμε σαν το σπίτι μας. Συγχαρητήρια για το ιστορικό σου ρεκόρ, Λιονέλ. Αλλά κυρίως, συγχαρητήρια για την ωραία σου πορεία στην Μπαρτσελόνα. Ιστορίες όπως οι δικές μας, να αγαπάμε τον ίδιο σύλλογο για τόσο πολύ καιρό, δυστυχώς θα είναι κάθε φορά πιο σπάνιες στο ποδόσφαιρο. Σε θαυμάζω πολύ, Λιονέλ Μέσι», έγραψε ο 80χρονος Πελέ απευθυνόμενος στον «Λέο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News