Η Βαλένθια υποχρέωσε σε... πισωγύρισμα τη Μπαρτσελόνα,

Ποδόσφαιρο
Η Βαλένθια υποχρέωσε σε... πισωγύρισμα τη Μπαρτσελόνα,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι "νυχτερίδες" απέσπασαν ισοπαλία με 2-2 και η παρέα του Μέσι απομακρύνθηκε από την κορυφή και την Ατλέτικο Μαδρίτης...

Την...πάτησε πάλι η Μπαρτσελόνα...

Οι «μπλαουγκράνα» κόλλησαν στο 2-2 εντός έδρας με τη μαχητική Βαλένθια και υποχώρησε στο -8 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης έχοντας και ένα παιχνίδι περισσότερο!

Από την άλλη, οι «νυχτερίδες» παρέμειναν δίχως τρίποντο για 5η σερί αγωνιστική (0-4-1), ωστόσο το «Χ» που απέσπασαν αξίζει παραπάνω από έναν πόντο…

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και είχαν μια πολύ καλή στιγμή στο 29’ με σουτ του Σολέρ έξω από την περιοχή, αλλά ο Τερ Στέγκεν έδιωξε σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση, ο Ντιακαμπί έπιασε στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα και άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (0-1).

Η Βαλένθια συνέχισε να βρίσκει χώρους και απείλησε στο 45’ με κεφαλιά του Μάξι Γκόμες. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Γκριζμάν κέρδισε πέναλτι από τον Γκαγιά, με τον διαιτητή να δείχνει αρχικά κόκκινη κάρτα στον μπακ της ομάδας του Γράθια, ωστόσο πήρε πίσω την απόφασή του αφού πρώτα συμβουλεύτηκε το VAR.

Την «εσχάτη των ποινών» εκτέλεσε ο Μέσι, όμως νικήθηκε από τον Ντομενέκ. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Αργεντινός πήρε τη… ρεβάνς και με κεφαλιά από κοντά ισοφάρισε (1-1).

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (52’), οι Καταλανοί πήραν το προβάδισμα με καταπληκτικό γυριστό σουτ του στόπερ Αραούχο.

Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του Γράθια δεν πτοήθηκαν και επανήλθαν με γκολ του Μάξι Γκόμες στο 69’ μετά από γύρισμα του Γκαγιά.

Από ‘κει και πέρα, οι γηπεδούχοι πίεσαν, όμως δεν είχαν τον τρόπο να φτάσουν σε 3ο τέρμα και το 2-2 παρέμεινε μέχρι τέλους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News