Γραμμόζης: Από τον Εργοτέλη… υποψήφιος για τον πάγκο της Σάλκε

Ποδόσφαιρο
Γραμμόζης: Από τον Εργοτέλη… υποψήφιος για τον πάγκο της Σάλκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας παλιός γνώριμος των «κιτρινόμαυρων»… φλερτάρει με την Γερμανική ομάδα

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Εργοτέλη, Δημήτρης Γραμμόζης, έχει ξεκινήσει καριέρα προπονητή στην Γερμανία και μάλιστα φιγουράρει στη λίστα της Σάλκε για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία!

Ο 42χρονος πρώην προπονητής της Ντάρμσταντ (ομάδα 2.Bundesliga) είναι πιθανόν να πάρει την ευκαιρία στην Bundesliga ενώ άλλα δύο γνωστά ονόματα παίζουν για τον πάγκο της Σάλκε, ο Φρίντχελμ Φούνκελ και ο Τόρστεν Φινκ. Ωστόσο οι «Βασιλικοί Μπλε» δεν βρίσκονται σε καθόλου καλή κατάσταση, είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και μετρούν 28 ματς δίχως νίκη! Έτσι προσπαθούν να βρουν τρόπο να βγουν από το τέλμα στο οποίο έχουν περιέλθει, αναζητώντας τον τεχνικό που θα  διαδεχθεί τον Μάνουελ Μπάουμ.

Ο Δημήτρης Γραμμόζης αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τις επαφές του με την γερμανική ομάδα, ωστόσο παραδέχθηκε πως προτού προσληφθεί ο Μπάουμ είχε συζητήσεις με τους ανθρώπους της Σάλκε.

 «Δεν σχολίασα τις φήμες γύρω από το πρόσωπο μου στο παρελθόν και ούτε σκοπεύω να το πράξω στο μέλλον. Ασφαλώς από τη στιγμή που είμαι δίχως δουλειά, είμαι ελεύθερος να εξετάσω τις επιλογές που έχω. Είναι αλήθεια πώς είχα συζητήσεις σε καλό κλίμα με την Σάλκε προτού προσλάβει τον Μάνουελ Μπάουμ», σχολίασε ο πρώην τεχνικός της Ντάρμσταντ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News