default-image

Ο Λεβαντόφσκι και η μυστική του διατροφή: Τόνος, πουτίγκα ρυζιού και αβοκάντο

Απόψεις
Ο Λεβαντόφσκι και η μυστική του διατροφή: Τόνος, πουτίγκα ρυζιού και αβοκάντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θέμα της διατροφής του Πολωνού επιθετικού με τις θεαματικές επιδόσεις και όχι μόνο του 2020 που τον ανέδειξαν πρώτο, οφείλεται στη διατροφολόγο γυναίκα του! Το "μενού" κάνει τον γύρο του κόσμου

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι «ο καλύτερος του 2020» από την Πέμπτη το βράδυ, ο εκτελεστής με τις απίστευτες επιδόσεις απασχολεί δικαίως τους φίλους του ποδοσφαίρου σε όλο κόσμο.

Τα αφιερώματα για τον Πολωνό της Μπάγερν Μονάχου ρίχνουν φως σε κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τόσο δυναμικό τον  επιθετικό των Γερμανών. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει η έρευνα για την διατροφή του.

Ένας από τους πρώην συμπαίκτες του με την Εθνική Πολωνίας ο Τιάγκο Σιόνεκ, πιστεύει ότι η διατροφή του έχει παίξει σημαντικό ρόλο:

«Είναι ένας τύπος που πεινάει να βελτιωθεί ως παίκτης και για αυτόν τον λόγο, έχει μια ειδική διατροφή που του δίνει η σύζυγός του», δήλωσε στο ESPN.

«Η γυναίκα του είναι διατροφολόγος και είναι γνωστή στην Πολωνία. Ο Ρόμπερτ μου είπε ακόμη ότι η μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του, όταν έφτασε στα ελίτ κλαμπ και στην εθνική ομάδα, ήταν όταν άλλαξε ριζικά αυτό που έτρωγε».

«Την ημέρα του παιχνιδιού, τρώει πολλή πρωτεΐνη. Και υπάρχει πάντα τόνος για πρωινό. Αποφεύγει επίσης οτιδήποτε με γλουτένη και λακτόζη. Την ημέρα πριν από το παιχνίδι, μετά το δείπνο, τελειώνει ακόμα με ένα μπολ πουτίγκα ρυζιού για να γεμίσει το σώμα με υδατάνθρακες και γλυκόζη για να παίξει την επόμενη μέρα. Στη συνέχεια, για χαλάρωση, υπάρχουν πολλά λαχανικά και αβοκάντο».

Το θέμα της διατροφής του Πολωνού σταρ, δεν είναι κάτι καινούργιο, αφού έχουν προηγηθεί αρκετά αφιερώματα στο παρελθόν από τον διεθνή τύπο.

-Η σεζόν του Λεβαντόφσκι το 2019/20 ήταν θεαματική. Κέρδισε πέντε τρόπαια (Bundesliga, DFB-Pokal, DFL-Supercup, Champions League και European Super Cup), σημείωσε 55 γκολ και παρείχε 10 ασίστ σε 47 αγώνες, ενώ ήταν επίσης ο κορυφαίος σκόρερ στο Bundesliga και στο Champions League.

Χωρίς Αναισθητικό και η ψήφος του Ρονάλντο

Το πως ψήφισαν Μέσι, Ρονάλντο, Λεβαντόφσκι και Φαν Ντάικ για τον Καλύτερο Παίκτη Ανδρών της FIFA του 2020, σχολιάσθηκε δεόντως στο twitter. Απ’ ότι είδαμε ο Ρονάλντο κρίθηκε ίσως ο μόνος αμερόληπτος, αν και ορισμένα μέσα ήταν απασχολημένα με την έκφραση του προσώπου του, όταν ο Λεβαντόφσκι  ανακοινώθηκε νικητής.

-Ο Μέσι: 1. Νεϊμάρ, 2. Εμπαπέ, 3. Λεβαντόσφκι (Μέτρησε και τα κολλητιλίκια...)

-Ο Ρονάλντο: 1. Λεβαντόφσκι 2. Μέσι, 3. Εμπαπέ (Κύριος και Γενναιόδωρος…)

-Λεβαντόφσκι: 1. Τιάγκο, 2.Νεϊμάρ, 3.Ντε Μπρόινε (Χωρίς Αναισθητικό, όπως στο σκοράρισμα…)

-Φίρχιλ φαν Ντάικ: 1. Μανέ, 2. Σαλάχ, 3. Τιάγκο (Επηρεασμένος από τους οπαδούς της Λίβερπουλ;)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News