Διεθνές Ποδόσφαιρο

Φερέιρα: Δεν κοιμήθηκα από το φόβο μου για τον κορωνοϊό

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την περιπέτεια του με την πανδημία…

Για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό μίλησε ο Άμπελ Φερέιρα. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ και νυν της Παλμέιρας παραδέχθηκε ότι πέρασε δύσκολα, ειδικά στο πρώτο διάστημα αφότου προσβλήθηκε.

«Το πρώτο βράδυ φοβόμουν. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι ηγέτες δεν φοβούνται. Φοβόμουν όμως την πρώτη νύχτα. Ο ιός έχει διαφορετικούς τρόπους αντίδρασης στα σώματα. Δεν ήθελα να κοιμηθώ την πρώτη νύχτα.

Ευτυχώς, από τη δεύτερη νύχτα και μετά, σταμάτησα να έχω πυρετό, άρχισα να είμαι φυσιολογικός. Όλοι στο κλαμπ με έπαιρναν τηλέφωνο για να με ρωτήσουν αν χρειαζόμουν κάτι, ήμουν συνέχεια σε επικοινωνία μαζί τους», ανέφερε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε:

«Οι άνθρωποι στο ξενοδοχείο που έμενα ήταν πολύ φιλικοί μαζί μου. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να πω πως έχω μια πολύ ικανή τεχνική ομάδα που συνεργάζεται μαζί μου. Έχω μια ομάδα προπονητών, δεν είναι βοηθοί.

Ήμουν παρών με τα μέσα που έχουμε, ο σύλλογος μου παρείχε όλα όσα χρειαζόμουν για να είμαι κοντά στους παίκτες χωρίς να έρθω σε επαφή μαζί τους. Οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, υπάρχουν στιγμές στο παιχνίδι που δεν χρειάζονται προπονητή για να παίξουν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια