default-image

Η Παρί προετοιμάζεται για τη μεταγραφή Μέσι

Ποδόσφαιρο
Η Παρί προετοιμάζεται για τη μεταγραφή Μέσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενημέρωσε τα καταστήματα της για έντονο καλοκαίρι στις πωλήσεις προϊόντων…

Το μέλλον του Λιονέλ Μέσι παραμένει στον "αέρα", καθώς ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα για νέο συμβόλαιο, με το τωρινό να ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Ο 33χρονος επιθετικός ανακοίνωσε στις αρχές της σεζόν πως δεν αποχωρεί από την "Μπάρτσα" προκειμένου οι δύο πλευρές να μην οδηγηθούν στα δικαστήρια, αλλά παρά την παραίτηση του Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου από την προεδρία, το μέλλον του δεν έχει ξεκαθαρίσει μέχρι στιγμής.

Μάλιστα, μία πρόσφατη δήλωση του Νεϊμάρ για τον πρώην συμπαίκτη του, μέσω της οποίας εκφράζει την επιθυμία να συνυπάρξουν ξανά στα ίδια αποδυτήρια ήρθε να... ταράξει τα νερά και να προκαλέσει πολλές συζητήσεις. Ωστόσο, όπως φαίνεται, όπου υπάρχει και καπνός υπάρχει και φωτιά, καθώς δημοσίευμα του "footballtransfers.com" αναφέρει πως οι διοικούντες την Παρί έχουν δώσει εντολή στα official stores της ομάδας για ένα έντονο καλοκαίρι από πλευράς πωλήσεων.

Ουσιαστικά, καλούν τους υπευθύνους να είναι προετοιμασμένοι για την τεράστια ζήτηση σε περίπτωση που καταφέρουν να ολοκληρώσουν τη "βόμβα" με την απόκτηση του Μέσι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News