default-image

Γουεμπό: «Πήρα χάπια για να μπορέσω να κοιμηθώ»

Ποδόσφαιρο
Γουεμπό: «Πήρα χάπια για να μπορέσω να κοιμηθώ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η περιπέτεια μετά τη ρατσιστική επίθεση στο Παρί Σ.Ζ.-Μπασακσεχίρ

Μεγάλος ήταν ο σάλος που προκλήθηκε στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπασάκσεχιρ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το ρατσιστικό σχόλιο που απεύθυνε ο τέταρτος διαιτητής του αγώνα Σεμπάστιαν Κολτσέσκου, προς τον βοηθό προπονητή της τουρκικής ομάδας Πιερ Γουεμπό, τον οποίο και φέρεται να χαρακτήρισε «νέγρο». Αυτό είχε σαν συνέπεια οι δύο ομάδες να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο του «Παρκ Ντε Πρενς», το ματς να διακοπεί και να γίνει την επόμενη ημέρα.

Ο Γουεμπό σε δηλώσεις που έκανε στο BBC Sport για το εν λόγω περιστατικό τόνισε ότι χρειάστηκε να πάρει χάπια προκειμένου να κοιμηθεί έπειτα από αυτό.

«Τώρα θα έχουμε την ημέρα πριν την 8η Δεκεμβρίου και την ημέρα μετά. Πάντα θα την θυμάμαι. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο και αγχωτικό. Είδα γιατρό, ώστε να μου δώσει χάπια και να μπορέσω να κοιμηθώ» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο ίδιος.

Στην συνέχεια των λεγομένων του, ο ίδιος υποστήριξε ότι ήταν οι τρεις πιο δύσκολες μέρες της καριέρας του: «Δεν θέλω οι άνθρωποι να είναι συγκεντρωμένοι σε μένα. Θα ήταν ντροπή να με θυμούνται γι' αυτό. Είμαι ντροπιασμένος για να είμαι ειλικρινής. Αυτές οι τρεις μέρες ήταν οι πιο δύσκολες της καριέρας μου».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News