Κύπρος: Διαπρέπει η Ηρακλειώτισσα Κωνσταντίνα Ξυλούρη!

Ποδόσφαιρο
Κύπρος: Διαπρέπει η Ηρακλειώτισσα Κωνσταντίνα Ξυλούρη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνίζεται στην γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας και έχει καθιερωθεί στην 11άδα

Μετά τη Δανάη Σιδηρά που τα προηγούμενα χρόνια διέπρεψε στο γυναικείο ποδόσφαιρο της Κύπρου με την φανέλα της ομάδας Apollon Ladies, στα χνάρια της βαδίζει μία νέα ηρακλειώτισσα ποδοσφαιρίστρια!

Ο λόγος για την 20χρονη Κωνσταντίνα Ξυλούρη, η οποία από το 2018 είναι μέλος της γυναικείας ομάδας της Ομόνοιας Λευκωσίας, μιας εκ των καλύτερων ομάδων του κυπριακού πρωταθλήματος. Μάλιστα φέτος η παρουσία της είναι εξαιρετική. Η Κωνσταντίνα Ξυλούρη αγωνίστηκε ξανά στην βασική 11αδα στο παιχνίδι της Ομόνοιας με την Καρμιώτισσα Χρυσομηλιά,  όπου η ομάδα της επικράτησε με 3-0. Αυτή ήταν πλέον η πέμπτη συμμετοχή της στο βασικό σχήμα, ήδη μια λιγότερη σε σχέση με ολόκληρη την περσινή χρονιά και τα κυπριακά ΜΜΕ κάνουν σπουδαίες αναφορές στο όνομά της.

Η Ηρακλειώτισσα αθλήτρια, η οποία αγωνίζεται ως αμυντικός, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή της, Σάββα Βασιλείου και παίρνει διαρκώς χρόνο συμμετοχής, τις περισσότερες φορές στην εντεκάδα της Ομόνοιας. Σύμφωνα με το site www.ginekio.com “δείχνει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και να βοηθήσει την Ομόνοια να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται”.

Nα τονίσουμε ότι σε παιδική ηλικία η Κωνσταντίνα Ξυλούρη έκανε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του ΠΑΟ Κρουσώνα και στη συνέχεια στην Ακαδημία του Αθλόπολις. Την σεζόν 2013-2014 μεταγράφηκε στην ακαδημία κοριτσιών του Εργοτέλη. Εκεί από την πρώτη κιόλας χρονιά έδειξε τις δυνατότητές της και σύντομα προωθήθηκε στην γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη, αποτελώντας μέλος του ρόστερ που κέρδισε το 2017-18 την άνοδο στην Α’ Κατηγορία, ενώ παράλληλα είχε κληθεί στην Εθνική Νεανίδων…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News