Πελέ για Μαραντόνα: Σ’ αγαπώ Ντιέγκο, δεν είχα προλάβει να στο πω

Απόψεις
Πελέ για Μαραντόνα: Σ’ αγαπώ Ντιέγκο, δεν είχα προλάβει να στο πω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ήσουν Ασύγκριτος! - Μια μέρα στον παράδεισο θα παίξουμε μαζί στην ίδια ομάδα…»

 Οι λέξεις που αφιέρωσε ο Πελέ σε ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τον Μαραντόνα, απηχούν την ειδική αξία -σε όλα τα επίπεδα- του Ντιέγκο Μαραντόνα, αλλά και την ευγενική ψυχή του ίδιου του Πελέ. «Η πορεία σου σημαδεύτηκε από την ειλικρίνεια. Πάντα δήλωνες τις αγάπες σου στους τέσσερις ανέμους», γράφει για τον Αργεντινό Θεό, υπογραμμίζοντας ότι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν σταματούσαν να συγκρίνουν αυτούς του δύο, ενώ εξέφρασε την αγάπη που έτρεφε για το πρόσωπό του. "Ήσουν Ασύγκτριτος"!

Αναλυτικά το μήνυμα του Πελέ:

«Έχουν περάσει επτά μέρες από τότε που έφυγες. Πολλοί άνθρωποι αγάπησαν να μας συγκρίνουν σε όλη τους τη ζωή. Ήσουν μια ιδιοφυΐα που μάγεψε τον κόσμο. Ένας μάγος με την μπάλα στα πόδια. Ένας πραγματικός θρύλος. Αλλά πάνω απ’ όλα, για μένα, θα είσαι πάντα ένας υπέροχος φίλος, με μεγαλύτερη καρδιά.

Σήμερα, ξέρω ότι ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος αν μπορούσαμε να συγκρινόμαστε λιγότερο μεταξύ μας και να θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον περισσότερο. Με αυτό εννοώ ότι είσαι ασύγκριτος.

Η πορεία σου σημαδεύτηκε από την ειλικρίνεια. Πάντα δήλωνες τις αγάπες σου στους τέσσερις ανέμους. Και με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο σου, να διδάξεις ότι πρέπει να αγαπάμε και να λέμε “σ αγαπώ” πολύ πιο συχνά. Ο χαμός σου με έκανε να γράψω: Σ’ αγαπώ Ντιέγκο. Κάτι που δεν είχα προλάβει να στο πω.

Φίλε μου, σε ευχαριστώ πολύ για όλο το ταξίδι μας. Μια μέρα στον παράδεισο θα παίξουμε μαζί στην ίδια ομάδα. Και θα είναι η πρώτη φορά που θα σηκώσω τα χέρια στον αέρα όχι για να πανηγυρίσω ένα γκολ, αλλά επειδή θα μπορώ να σε αγκαλιάσω».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News