Ρεάλ Μαδρίτης: Όλα ανοιχτά με Ζιντάν και η… κούρσα της διαδοχής!

Ποδόσφαιρο
Ρεάλ Μαδρίτης: Όλα ανοιχτά με Ζιντάν και η… κούρσα της διαδοχής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποτσετίνο και Ραούλ τα πρώτα ονόματα αν αποχωρήσει ο Γάλλος

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε… τρικυμία και η χθεσινή ήττα από τη Σαχτάρ, έφερε σε ακόμη δυσκολότερη θέση τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Γάλλος προπονητής καλείται να διαχειριστεί την πιο δύσκολη φάση και από τις δύο θητείες του στη «Βασίλισσα».

Οι «μερένχες» έχουν να νικήσουν στο πρωτάθλημα από τον Οκτώβριο, μετρώντας τρία ματς χωρίς νίκη ενώ και στο Champions League η πρόκρισή τους κάθε άλλο παρά βέβαιη θεωρείται και για αυτό τον λόγο, ακόμα και ο Γάλλος τεχνικός δεν θεωρείται πια άμοιρος ευθυνών.

Σύμφωνα με τη «Marca», ο Φλορεντίνο Πέρεθ που έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον «Ζιζού», δεν θέλει να φτάσει στο σημείο να απολύσει τον προπονητή, καθώς ακόμα και στον κόσμο ο πετυχημένος τεχνικός είναι απόλυτα αποδεκτός, ωστόσο επειδή ακολουθεί ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα (Σεβίλλη εκτός, Γκλάντμπαχ εντός, Ατλέτικο εντός, Αθλέτικ εντός), εξετάζονται όλες οι περιπτώσεις.

Όπου «περιπτώσεις» οι Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και Ραούλ!

Ο Αργεντινός που δεν έχει βρει δουλειά μετά την αποχώρησή του από την Τότεναμ, θεωρείται η πλέον ιδεατή περίπτωση, σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που δεν έχει εξεταστεί καν άλλη εναλλακτική. Μάλιστα, ο Ποτσετίνο ήταν ο εκλεκτός της διοίκησης για να διαδεχθεί τον Ράφα Μπενίτεθ, αλλά το συμβόλαιό του με την Τότεναμ ήταν αδύνατον να «σπάσει».

Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν προχωρήσει του Ποτσετίνο, τότε η εναλλακτική λύση είναι ο «θρύλος» του συλλόγου, Ραούλ, που είναι προπονητής στις Ακαδημίες εδώ και χρόνια, ωστόσο επειδή θεωρείται «κεφάλαιο» για το μέλλον, ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν θέλει να κάψει το «χαρτί» του 43χρονου σε μια κατάσταση που δείχνει να μην είναι ευνοϊκή για έναν προπονητή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News