Μαγκέντ Σαμί: «Συνεχίζει στην προεδρία της Γουάντι Ντέγκλα»

Απόψεις
Μαγκέντ Σαμί: «Συνεχίζει στην προεδρία της Γουάντι Ντέγκλα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγές μας από το Κάιρο, τονίζουν ότι η ανάρτηση του προέδρου της Αιγυπτιακής ομάδας, ήταν παρορμητική για κάποιους προσωπικούς λόγους, αλλά ήδη κατέβηκε και ο Σάμι συνεχίζει την 18χρονη πορεία του με την Γουάντι Ντέγκλα

Όλα γυρίζουν στο ρυθμό τους με τον Μαγκέντ Σαμί στη Γουάντι Ντέγκλα, μετά την ανάρτησή του που τον ήθελε να παραιτείται από την προεδρία της Αιγυπτιακής ομάδας, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας.

Μια παρεξήγηση ήταν περισσότερο για προσωπικούς λόγους που τον ώθησε παρορμητικά  - βάσει των πληροφοριών μας- στη δήλωση παραίτησης από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναστάτωσε για λίγες ώρες το ποδοσφαιρικό τμήμα, μεταδίδοντας και μια ανασφάλεια στον Εργοτέλη.

«Επειδή κάθε ιστορία έχει ένα τέλος, ανακοινώνω σήμερα το τέλος των 18 χρόνων ταξιδιού. Αντίο Γουάντι Ντέγκλα», ανέφερε το μήνυμά του στην σελίδα του στο facebook, την οποία μετά τις πρώτες αντιδράσεις και τη λήξη της αιτίας που τον ώθησε σε αυτή, την κατέβασε.

Ο Σαμί, «έχει επιστρέψει δριμύτερος στα καθήκοντά του» με καλές φιλοδοξίες για την νέα σεζόν» με τη Γουάντι Ντέγκλα, που έχει ενισχυθεί αρκετά από τις μεταγραφές και βρίσκεται στην κορύφωση της προετοιμασίας της με τον Νίκκι Παπαβασιλείου για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ της Αιγύπτου σε δύο εβδομάδες. 

Με τις μεταγραφικές ενισχύσεις και την προετοιμασία, -επέμεναν οι πηγές μας από το Κάιρο- η Γουάντι Ντέγκλα μπορεί να στοχεύει σε μια καλή αγωνιστική περίοδο χωρίς τους κινδύνους του παρελθόντος.

Όσον αφορά τον Σαμί και τον Εργοτέλη, μας ειπώθηκε, ότι ο Αιγύπτιος παράγοντας έχει πάντα ενδιαφέρον και αγάπη για την ομάδα του Ηρακλείου...

Όλα τα δείχνει ο χρόνος...

Ο Σαμί είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος του αιγυπτιακού συλλόγου και επαινεθεί για την ηγεσία του και τον επαγγελματικό τρόπο διεύθυνσης του,, που συχνά, όπως αναφέρουν οι αιγυπτιακές κριτικές, συνδέεται με διαχείριση «ευρωπαϊκού στιλ»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News