Διεθνές Ποδόσφαιρο

Η μεγάλη μάχη του Τότι με τον κορωνοϊό

Βίωσε την απώλεια του πατέρα του και στη συνέχεια πάλεψε και ο ίδιος να το ξεπεράσει

Συγκλονίζει η μάχη του Φραντσέσκο Τότι με τον κορωνοϊό, ανακοινώνοντας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ότι έδωσε ένα δύσκολο αγώνα για να καταφέρει να ξεπεράσει την περιπέτειά του.

Ο 44χρονος Ιταλός και άλλοτε καπιτάνο της Ρόμα, βίωσε τις παράπλευρες απώλειες του ιού, καθώς ο πατέρας του υπήρξε ένα από τα θύματα της φονικής πανδημίας.

Μάλιστα, και ο ίδιος όπως ανέφερε στη δημοσίευσή του είχε πνευμονία, με αποτέλεσμα ο αγώνας ενάντια στον κορωνοϊό να μην ήταν καθόλου εύκολος:

"Όπως ξέρετε τις τελευταίες εβδομάδες, δεν ήμουν καλά. Τώρα έχω αναρρώσει και μπορώ να σας πω με ανακούφιση πλέον πως είχα κορωνοϊό και δεν ήταν μια βόλτα στο πάρκο: Ο πυρετός δεν έπεφτε, το οξυγόνο δεν έφτανε και η δύναμή μου έπεφτε. Η διάγνωση ήταν ένα εγκεφαλικό επεισόδιο: Διμερής πνευμονία λόγω μόλυνσης από το Sars Cov 2!

Καθώς η διάγνωση έγινε έγκαιρα κατάφερα να θεραπεύσω τον εαυτό μου από το σπίτι, 15 μέρες, αλλά τώρα που όλα έχουν περάσει, θέλω να ευχαριστήσω εκείνους που ήταν πιο κοντά μου και ως εκ τούτου να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον καθηγητή Αλμπέρτο Τσαγκρίλο, την καθηγήτρια Μόνικα Ρόκο και τη Σίλβια Αντζελέτι. Ο κορωνοϊός μπορεί να νικηθεί με τις σωστές προφυλάξεις και ενδείξεις", έγραψε ο Τότι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια