default-image

Αποθέωση της «ΑS» σε Γιώργο Γιακουμάκη

Ποδόσφαιρο
Αποθέωση της «ΑS» σε Γιώργο Γιακουμάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βρήκε το μέρος που μπορεί να ξεδιπλώσει το ταλέντο του» αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα

Η ισπανική ιστοσελίδα «AS» στην καθιερωμένη στήλη «El Ojo Clinico» , η οποία ασχολείται με ποδοσφαιριστές που διαπρέπουν αλλά δεν είναι ευρέως γνωστοί, φιλοξενεί τον Γιώργο Γιακουμάκη που έχει βρει την... Ιθάκη του στην Ολλανδία και την Φένλο.

«Σκοράρει σχεδόν σε κάθε ματς και στην Φένλο βρήκε το μέρος όπου πραγματικά μπορεί να λάμψει και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Ο Φαν'τ Σχιπ εμπιστεύθηκε για την προσπάθεια πρόκρισης στο Nations League τον παίκτη που βρίσκεται στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή στην Eredivisie.

Έχει 9 γκολ σε 9 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Ολλανδία. Είχε αποτύχει να δείξει όσα μπορούσε στην ΑΕΚ και η Φένλο τον απέκτησε για 200.000 ευρώ.

Εκεί κατάφερε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Είναι επιθετικός με δύναμη στην περιοχή, πολύ δύσκολος να τον αντιμετωπίσουν οι αμυντικοί και με πολύ καλή πρώτη επαφή με τη μπάλα και τελειώματα. Αναλαμβάνει και ευθύνες όπως η εκτέλεση των πέναλτι», αναφέρει το άρθρο της «AS» που χαρακτηρίζει την μεταγραφή του στη Φένλο ως την «ευκαιρία των 200 χιλιάδων ευρώ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News