default-image

«Αν ο Γκιγκς έπαιξε μέχρι τα 40, ο Ρονάλντο μπορεί μέχρι τα 41 του»!

Απόψεις
«Αν ο Γκιγκς έπαιξε μέχρι τα 40, ο Ρονάλντο μπορεί μέχρι τα 41 του»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο άνθρωπος που διαμόρφωσε ποδοσφαιρικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο δηλώνει ότι θα παίζει σε υψηλό επίπεδο μέχρι τα 41του και θα σκοράρει περισσότερα από 805 γκολ.

Σε μια περίοδο που συζητείται έντονα ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπορούσε να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο άνθρωπος που τον διαμόρφωσε ποδοσφαιρικά ως μέλος του επιτελείου του Σερ Άλεξ Φέργιουσον στους «κόκκινους διαβόλους», ο Μικ Κλεγκ, πιστεύει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ακόμη πολλά χρόνια στην αγωνιστική δράση.

Ο Κλεγκ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ποδοσφαιρική διαμόρφωση του Πορτογάλου στις πρώτες μέρες του στην Αγγλία και είναι πεπεισμένος ότι θα συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ότι κατάφερε ο Ράιαν Κινγκς: «Πριν από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο καλύτερος αθλητής που είχα δει ποτέ από την άποψη του σώματος και της δουλειάς του ήταν ο Ράιαν Γκιγκς», δήλωσε στην La Gazzetta dello Sport.

«Ήταν ο ισχυρότερος και αυτός που έδινε μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες. Αν ο Γκιγκς έπαιξε μέχρι τα 40 του, τότε ο Κριστιάνο μπορεί να παίξει μέχρι τα 41 του!»

«Ο Ρονάλντο είναι ο μόνος που μπορεί να ξεπεράσει τα επίπεδα του Γκιγκς και θα συνεχίσει να αλλάζει τον τρόπο που παίζει, όπως έκανε κι αυτός. Θα παραμείνει στην κορυφή γιατί διαθέτει την  εμμονή για το «καλύτερος όλων των εποχών» και θα σκοράρει περισσότερα από 805 γκολ».

«Δουλεύει πολύ, είναι προσεκτικός με τον χρόνο ξεκούρασης  και τον ύπνο του, έχει μάγειρα και ξέρει πώς να αποφεύγει το άγχος. Δίνει μεγάλη προσοχή στις πολύ λεπτές λεπτομέρειες κι αυτό δεν είναι μυστικό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News