Ύμνοι για Κούτρη από Γερμανό συμπαίκτη του

Ποδόσφαιρο
Ύμνοι για Κούτρη από Γερμανό συμπαίκτη του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αμυντικός της Φορτούνα Ντίσελντορφ μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του

Ο Λεονάρντο Κούτρης στην αρχές του προηγούμενου μήνα παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό με την μορφή δανεισμού μέχρι το 2022 από την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ωστόσο ο πρώην αμυντικός του Εργοτέλη και του Ολυμπιακού δεν έχει πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τον σύλλογο της 2.Bundesliga. Κι αυτό γιατί φορώντας πέρυσι τη φανέλα της Μαγιόρκα υπέστη ρήξη χιαστών και τώρα είναι στο τελευταίο στάδιο για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Μάλιστα δουλεύει πολύ σκληρά και αυτό αποτυπώνεται και στα λόγια του συμπαίκτη του στη Φορτούνα, του Ματίας Τσίμερμαν, που έκανε ύμνους για τον 25χρονο Έλληνα αμυντικό.

«O Λεονάρντο είναι ένα παιδί με ποιότητα. Βλέπω τον εαυτό μου σε εκείνον όταν επέστρεψα από ρήξη χιαστών. Δουλεύει πολύ σκληρά για να βρει την φόρμα του», τόνισε ο Τσίμερμαν σημειώνοντας πως δεν πρόκειται να ξαναγωνιστεί στη θέση του Κούτρη καθώς μέσα σε εφτά λεπτά, στο ματς με το Αννόβερο αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες και αποβλήθηκε: «Σε κάθε περίπτωση δεν θα ξαναγωνιστώ στη θέση του. Είχε πλάκα που έπαιξα για εφτά λεπτά ως αριστερός μπακ στο ματς κόντρα στο Αννόβερο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News