Στον Απόλλωνα Λεμεσού ο Γιάννης Πετράκης!

Ποδόσφαιρο
Στον Απόλλωνα Λεμεσού ο Γιάννης Πετράκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κρητικός προπονητής είναι ο διάδοχος του Σοφρωνή Αυγουστή στον πάγκο

Εξελίξεις προέκυψαν στο κυπριακό ποδόσφαιρο, με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη να είναι στο επίκεντρο και τελικά να αλλάζει στρατόπεδο, καθώς από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας μετακομίζει στον Απόλλωνα Λεμεσού!

Ο Απόλλων Λεμεσού ανακοίνωσε χθες τη λύση της συνεργασίας με τον Σοφρωνή Αυγουστή, τον τεχνικό με τον οποίο στον πάγκο είχε αποκλείσει τον περασμένο Σεπτέμβριο τον ΟΦΗ από τη συνέχεια του Europa League.

Στην επόμενη κίνησή του ο Απόλλων Λεμεσού προσέγγισε τον Γιάννη Πετράκη για να συνεργαστούν αλλά στον Ολυμπιακό Λεμεσού, όπου ήταν προπονητής ο «Πετρακογιάννης» , λένε ότι δεν γνώριζαν τίποτα για τις επαφές των δύο πλευρών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τεταμένο κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες!

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Κύπρο αναφέρουν ότι  Απόλλων και Γιάννης Πετράκης έχουν καταλήξει σε οριστική συμφωνία.

Μάλιστα, όπως διαρρέει, στο συμβόλαιο του Πετράκη που διατηρεί με τον Ολυμπιακό υπάρχει ρήτρα ύψους 10.000 ευρώ, ποσό το οποίο θα κληθεί να καταβάλει η ομάδα της Λεμεσού στην αντίστοιχη της Λευκωσίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News