Playoffs Euro: «Κλείδωσαν» τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια

Ποδόσφαιρο
Playoffs Euro: «Κλείδωσαν» τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκωτία, Ουγγαρία, Σλοβακία και Β.Μακεδονία προκρίθηκαν στην τελική φάση

Με συγκλονιστικό τρόπο σφραγίστηκαν τα τελευταία εισιτήρια για την τελική φάση του Euro 2020 (που έχει μεταφερθεί για το καλοκαίρι του 2021), με τις Σερβία, Ουγγαρία, Σλοβακία και Βόρεια Μακεδονία να είναι οι τέσσερις χώρες που χαμογέλασαν στο φινάλε

Η Ουγγαρία έκανε επική ανατροπή στα τελευταία λεπτά και επιβλήθηκε 2-1 της Ισλανδίας στην Βουδαπέστη σε ένα ματς που οι Ισλανδοί προηγήθηκαν στο 11' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σίγκουρντσον αλλά οι Μαγυάροι μίλησαν στο τέλος. Αρχικά ο Νέγκο ισοφάρισε σε 1-1 στο 88' (είχε μπει στο 84'), ενώ στο 90'+2' το μεγάλο τους αστέρι, ο Ντομινίκ Ζομποζλάι, έγραψε το 2-1 με εκπληκτικό σουτ

Η Σλοβακία έκαμψε στην παράταση με 2-1 την αντίσταση της Βόρειας Ιρλανδίας με το χρυσό γκολ του Ντούρις στο 110' ενώ το μεγάλο παιχνίδι ήταν το Σκωτία-Σερβία.

Η Σκωτία βγήκε νικήτρια στη μάχη επιβίωσης με την Σερβία νικώντας 5-4 στα πέναλτι μετά το 1-1 στα 90 λεπτά και στην παράταση αφήνοντας εκτός διοργάνωσης τους Σέρβους.

Η Βόρεια Μακεδονία με γκολ του Πάντεφ επικράτησε στην Τιφλίδα με 0-1 της Γεωργίας και για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αγωνιστεί σε τελική φάση EURO.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News