default-image

Εξιτήριο από την κλινική πήρε o Μαραντόνα

Ποδόσφαιρο
Εξιτήριο από την κλινική πήρε o Μαραντόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο κεφάλι…

Περίπου μία εβδομάδα μετά την επέμβαση στο κεφάλι, δόθηκε εξιτήριο στον Ντιέγκο Μαραντόνα και θα συνεχίσει την ανάρρωσή του στο σπίτι του, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Μάλιστα, υπάρχουν στιγμιότυπα από τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς που δείχνουν ένα ασθενοφόρο να αποχωρεί από το νοσοκομείο, στο οποίο φέρεται να βρίσκεται ο Αργεντίνος θρύλος.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Λεοπόλοντο Λούκε ήταν εκείνος που έδωσε την άδεια για να εγκριθεί το εξιτήριο. Ο γιατρός του Ντιεγκίτο είχε δημοσιοποιήσει και φωτογραφία των δύο τους μετά την επέμβαση γράφοντας: "Σου έδωσα τον λόγο μου και με εμπιστεύθηκες. Συνέχισε έτσι, σήμερα μαζί γιορτάζουμε αυτό το μεγάλο βήμα".

Ο δικηγόρος του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, ανέφερε ότι θα συνεχίσει να λαμβάνει θεραπεία για την εξάρτηση από το αλκοόλ, ενώ αναμένεται να μείνει σε σπίτι κοντά στην μεγαλύτερη του κόρη. Ο Λούκε την Τρίτη τόνισε ότι ακόμη και μικρή ποσότητα αλκοόλ μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στην ανάρρωσή του.

Αυτό που πέρασε ο Ντιέγκο δεν ήταν μία επέμβαση ρουτίνας, είναι θαύμα που είναι ζωντανός. Πέρασε την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του" υποστήριξε ο Ματίας Μόρλα για την περιπέτεια του Αργεντινού θρύλου.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News