default-image

Ρεάλ Μαδρίτης: Το οικονομικό… ταβάνι για Μπαπέ

Ποδόσφαιρο
Ρεάλ Μαδρίτης: Το οικονομικό… ταβάνι για Μπαπέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι «μερένχες» δε δίνουν πάνω από 12 εκ. ευρώ για τον Γάλλο

Ο Κιλιάν Μπαμπέ είναι στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Ρεάλ Μαδρίτης, που προσπαθούν να τον αποκτήσουν, αλλά με συγκεκριμένο οικονομικό… ταβάνι.

Είναι σαφές πως οι Μαδριλένοι θέλουν να κάνουν δικό τους τον 21χρονο Γάλλος επιθετικό, τον οποίο έχουν στο στόχαστρο από όταν αγωνιζόταν στη Μονακό.

Από την άλλη, βέβαια, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν πρόκειται να αφήσει εύκολα τον Μπαπέ, για τον οποίο έδωσε 180 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2017 και με δεδομένο ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2022.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ του ισπανικού, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, έχει δώσει σαφείς οδηγίες για το θέμα, απαιτώντας απ΄ όλους να μην κάνουν καμμα αναφορά στην περίπτωση του Μπαπέ. Ο Ισπανός παράγοντας, δεν θέλει να διαταράξει τις σχέσεις που έχει με την Παρί και τον διοικητικό ηγέτη της, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, τουλάχιστον μέχρι το... κρίσιμο διάστημα των διαπραγματεύσεων.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι Μαδριλένοι έχουν θέσει ως ανώτατο όριο της προσφοράς που θα κάνουν για τον Μπαπε τα 120 εκατομμύρια ευρώ και δεν είναι διατεθειμένοι να το ξεπεράσουν, παρά τις δεδομένα μεγαλύτερες απαιτήσεις των διοικούντων την Παρί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News