default-image

Απέφυγε να μιλήσει για τον κορωνοϊό ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ποδόσφαιρο
Απέφυγε να μιλήσει για τον κορωνοϊό ο Κριστιάνο Ρονάλντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επιστροφή του στη δράση μετά την ανάρρωσή του συνοδεύτηκε από δύο γκολ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά την απουσία του, λόγω κορωνοϊού, πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα γκολ της Γιουβέντους κόντρα στη Σπέτσια, αλλά αρνήθηκε να μιλήσει για τον κορωνοϊό.

Μαζί με την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη δράση, επέστρεψαν και οι νίκες στη Γιουβέντους, καθώς η Γηραιά Κυρία επικράτησε της Σπέτσια με 4-1 για την 7η αγωνιστική της Serie A.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, ο οποίος έχασε τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Champions League (0-2), επέστρεψε... διψασμένος στην δράση την Κυριακή, σημειώνοντας μάλιστα, το δεύτερο και το τέταρτο τέρμα του αγώνα.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Ρονάλντο εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στο Sky Sport ενθουσιασμένος που επέστρεψε, ωστόσο απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για τον κορωνοϊό:

"Σταθεροποιήθηκα. Δεν είχα συμπτώματα και ένιωθα καλά. Σήμερα επέστρεψα για να κάνω ό,τι μου αρέσει, να παίζω ποδόσφαιρο. Ο Κριστιάνο επέστρεψε και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα", ανέφερε ο Πορτογάλος, ενώ ερωτηθείς για τον κορωνοϊό απάντησε: "Δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News