Προτιμά την Γιουνάιτεντ από την Γιουβέντους ο Τσαλχάνογλου

Ποδόσφαιρο
Προτιμά την Γιουνάιτεντ από την Γιουβέντους ο Τσαλχάνογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το συμβόλαιο του με την Μίλαν λήγει το επόμενο καλοκαίρι…

Το συμβόλαιο του Χακάν Τσαλχάνογλου με την Μίλαν λήγει το καλοκαίρι του 2021. Έτσι, τον χειμώνα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται ότι φροντίζει να κλείσει την περίπτωσή του από νωρίς. Λίγες μέρες νωρίτερα η Gazzetta dello Sport ανέφερε ότι οι Άγγλοι ετοιμάζονταν να μπουν "σφήνα", ωστόσο η υπόθεση παρουσιάζεται ακόμη πιο προχωρημένη.

Οι κόκκινοι διάβολοι θέλουν να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την μεσαία τους γραμμή και στόχος για το επόμενο καλοκαίρι είναι ο 26χρονος Τούρκος των ροσονέρι. Μάλιστα, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild, η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του από το περασμένο καλοκαίρι.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Τσαλχάνογλου απέρριψε προσφορά της Γιουβέντους, εξαιτίας του ενδιαφέροντος που υπάρχει από την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Τον Ιανουάριο, λοιπόν, μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο με την Γιουνάιτεντ.

Ο Τσαλχάνογλου την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε οκτώ παιχνίδια με την φανέλα των ροσονέρι έχει πετύχει τέσσερα γκολ, ενώ έχει μοιράσει και ισάριθμες ασίστ.

Πηγή sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News