Τα 60α γενέθλια του Μαραντόνα, το εκπληκτικό βίντεο και... ο Μέσι

Απόψεις
Τα 60α γενέθλια του Μαραντόνα, το εκπληκτικό βίντεο και... ο Μέσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια από τις μεγάλες παγκόσμιες γενέθλιες μέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου...

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έκλεισεσήμερα τα 60 του χρόνια. Η γενέθλια μέρα του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα είναι μαζί μια παγκόσμια γιορτή για τον καλύτερο -για τους περισσότερους- όλων των εποχών.

Οι ευχές που βλέπουμε να φιλοξενούνται στα διεθνή μέσα από τον κόσμο του ποδοσφαίρου είναι εγκάρδιες, ως δείγμα ανταπόδοσης για τα όσα σπουδαία έχουν δει μαζί του στα γήπεδα.

Το βίντεο μάλιστα που του αφιέρωσαν είναι η πιο τρανατχτή απόδειξη, με μεγάλους σταρ όπως οι Τόρες, Κούμαν, Φαν Μπάστεν, Γκούλιτ, Κριστιάνο Ροναλντο, Φούτρε, Μαλντίνι, Μπαρέζι, Ρόσι, Ινιέστα, Τσάβι, Κασίγιας, Μπουσκέτς, Σιμεόνε, Μουρίνιο, Ζιντάν, Ντελ Μπόσκε, Ναδάλ, Χούλιο Ινγκλέσιας να παρελαύνουν ευχητήρια!

Τι είπε για τον Μέσι και την Μπαρτσελόνα

Ανάμεσα στις επετειακές του συνεντεύξεις μίλησε και για τη σχέση του με την Μπαρτσελόνα, εστιάζοντας στον Μέσι. Είπε λιτά και καθαρά: «Ήξερα ότι αυτό θα τελείωνε άσχημα και πίστευα ότι ο Λίο θα έφευγε. Μου συνέβη επίσης. Η Μπαρτσελόνα δεν είναι μια εύκολη λέσχη και παρότι ο Μέσι είναι πολλά χρόνια εκεί δεν τον αντιμετώπισαν όπως του άξιζε».

Υποστήριξε ακόμη ότι η Μπαρτσελόνα έπρεπε να αφήσει τον Μέσι να φύγει: «Τους έδωσε τα πάντα, τους πήγε στην κορυφή και μια μέρα που ήθελε να φύγει για να αλλάξει σκηνή του είπαν όχι. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι το χτύπημα της πόρτας δεν είναι εύκολο, υπάρχει ένα συμβόλαιο, ένα πολύ μεγάλο κλαμπ, άνθρωποι που τον αγαπούν. Αλλά δεν θα μου το έκανα στη Νάπολι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News