default-image

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Με 23.500 φιλάθλους μόλις επιστρέψει ο κόσμος

Ποδόσφαιρο
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Με 23.500 φιλάθλους μόλις επιστρέψει ο κόσμος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλά τα νέα ή ονειρεύονται στο Μάντσεστερ;

Στην Αγγλία κάνουν όνειρα...

Το απόγευμα της Τετάρτης έγινε γνωστό πως μόλις ανάψει το πράσινο φως η βρετανική κυβέρνηση για να ξανανοίξουν τα στάδια, η ομάδα της Μάντσεστερ Γουνάιτεντ είναι έτοιμη να φιλοξενήσει γύρω στους 23.500 θεατές.

"Απογοητευτήκαμε πραγματικά όταν η κυβέρνηση αποφάσισε να μην επιτρέψει στους φιλάθλους την επιστροφή στα γήπεδα τον Οκτώβριο επειδη έχουμε τα πάντα έτοιμα για να διασφαλίσουμε πως όταν επιστρέψουν θα είναι ασφαλείς", τόνισε στο "Sky Sport News" ο Κόλετ Ρος, και συνέχισε:

"Όπως έχετε δει σήμερα, έχουμε πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό. Δουλέψαμε σχεδόν δύο μήνες δουλεύοντας μαζί με την κυβέρνηση για να αναπτύξουμε τη σωστή διαδικασία και να διαπιστώσουμε πως μπορούμε να έχουμε 23.5000 ανθρώπους εντός του γηπέδου εφαρμόζοντας ταυτόχρονα τους κανόνες περί κοινωνικών αποστάσεων.

Μας είναι αρκετά δύσκολο να καταλάβουμε γιατί οι άνθρωποι μπορούν να μαζεύονται σε ένα μέρος όπως το αεροπλάνο ή το εστιατόριο ή ακόμα και σε έναν κινηματογράφο για να παρακολουθήσουν ποδόσφαιριο, όταν ξέρουμε πως έχουμε όλα τα σχέδια για να γίνει ένα ματς και να το δει κόσμος μέσα από το γήπεδο με απόλυτη ασφάλεια.

Η κυβέρνηση μας έδωσε οδηγίες και εμείς τις ακολουθήσαμε".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News