default-image

Γκατούζο: Για νέο συμβόλαιο 2+1 με τη Νάπολι

Απόψεις
Γκατούζο: Για νέο συμβόλαιο 2+1 με τη Νάπολι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι νέες ετήσιες αποδοχές του στα 1,9 εκ. ευρώ - Ο ρόλος του Ζόρζε Μέντες στην υποχώρηση Λαουρέντις σε ρήτρα 7 εκατομμύριων - «Υπογράφω, αλλά πρέπει να νιώθω ελεύθερος»!

Καριέρα με τα όλα της κάνει και ως προπονητής ο Τζενάρο Γκατούζο. Ο Ιταλός που πήρε μεστά μηνύματα στον ΟΦΗ (πάγκου και δυσκολιών), με τη δουλειά του στη Νάπολι σκορπίζει ικανοποίηση. Η Gazzeta dello Sport, γράφει ότι η Νάπολι είναι έτοιμη να ανανεώσει τώρα τη συνεργασία της μαζί του μέχρι το 2023 με 1,9 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ο Γκατούζο θέλει να μείνει, μετά την οπισθοχώρηση του προέδρου Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις σχετικά με τη ρήτρα των 7 εκατομμυρίων ευρώ που θα ήθελε να συμπεριλάβει στο νέο συμβόλαιο, σε πρόωρη διακοπή, όρος που ο προπονητής απέρριψε αποφασιστικά. Τώρα τα έχουν βρει και οι εξελίξεις θα είναι άμεσες.

Ο Γκατούζο ανέλαβε τη Νάπολι σε  κρίσιμη κατάσταση και σήμερα την οδηγεί σε μια πραγματικά αξιοζήλευτη πορεία με μεγάλη συνοχή μέσα στην ομάδα. Ο Λαουρέντις θέλει να δώσει συνέχεια στο έργο του, καθώς τον πιστεύει ως τον κατάλληλο για τους στόχους της ομάδας, θεωρώντας τον νέο και φιλόδοξο προπονητή, μετά την εποχή του Σάρι και την αρνητική παρένθεση του Αντσελότι. Λογικά ο Λαουρέντις, ένιωσε την ανάγκη να κλείσει γρήγορα με το φόβο ότι άλλοι σύλλογοι θα μπορούσαν να ρίξουν τον εαυτό τους στον προπονητή της Καλαβρίας

Την τελευταία περίοδο μάλιστα, οι επαφές μεταξύ της Νάπολης και του αντιπροσώπου του τεχνικού, Ζόρζε Μέντες, έχουν ενταθεί με συνέπεια τις παραπάνω εξελίξεις.

Ο ίδιος ο Τζενάρο Γκατούζο, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, μετά το ματς με τη Μπενεβέντο, είπε τα εξής καταπληκτικά:

«Ανανέωση; Τι άλλαξε; Είμαι χαρούμενος που εργάζομαι εδώ στη Νάπολη και έρχομαι σε επαφή με αυτήν τη διοίκηση και με αυτούς τους παίκτες, αλλά έχω ένα πρόβλημα. Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ για συμβόλαια. Αν μια μέρα η φλέβα μου κλείνει την παίρνω και πάω σπίτι. Δεν δίνω σημασία στα συμβόλαια. Ο πρόεδρος ξέρετε τι γίνεται, θέλει να προστατευθεί με τις ρήτρες. Αλλά το παλεύω. Δεν χρειάζεται να καταργήσω τις ρήτρες. Λατρεύω τη Νάπολι, νιώθω υπέροχα και δουλεύω με εξαιρετικούς ανθρώπους. Ταιριάζω πολύ καλά με τον πρόεδρο και τον διευθυντή, η επιθυμία μου, είναι να μείνω. Αλλά είμαι ντεμοντέ και θέλω να είμαι ελεύθερος και να δουλεύω ήρεμα. Αν ο πρόεδρος μου πει να υπογράψω συμβόλαιο 6 μηνών, το κάνω αμέσως, αλλά πρέπει να νιώθω ελεύθερος»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News