default-image

Μεταγραφές: Το Top-10 των ομάδων που ξόδεψαν τα περισσότερα σε περίοδο κορωνοϊού

Απόψεις
Μεταγραφές: Το Top-10 των ομάδων που ξόδεψαν τα περισσότερα σε περίοδο κορωνοϊού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Τσέλσι με 247,2 εκατομμύρια ευρώ, είναι η ομάδα που ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα στη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου

 Το ποδόσφαιρο συγκινεί και διεγείρει περισσότερο ως το πιο όμορφο παιχνίδι στον κόσμο και οι λόγος για τον οποίο κινεί πολύ χρήμα είναι προφανής.  Το ευρωπαϊκό μάλιστα ακολουθείται από οπαδούς σε όλο τον κόσμο και για αυτό δεν στερούνται εισόδων οι κορυφαίοι του ποδοσφαιρικοί σύλλογοι και οι παίκτες.

Όταν στην είσαι στην κορυφή πρέπει να κρατηθεί και αυτό το αξίωμα ακολουθείται πιστά από τα μεγάλα κλαμπ που επενδύουν κεφάλαιά τους για να εξασφαλίσουν το καλύτερο διαθέσιμο ρόστερ που θα μπορούσε να τους ενισχύσει προς μεγαλύτερη επιτυχία.

Ακόμη και στην περίοδο της παγκόσμιας «λαίλαπας» του κορωνοϊού και παρά τις άδειες κερκίδες σε πολλές χώρες, το «προϊόν» εμπλουτίστηκε δεόντως και αυτό το δύσκολο καλοκαίρι.

H Τσέλσι με 247,2 εκατομμύρια ευρώ, είναι η ομάδα που ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα στη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, όπως αναφέρει η γερμανική ιστοσελίδα "transfermarkt.de".

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη δεύτερη θέση της σχετικής κατάταξης, βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League.

Η κατάταξη με τις δέκα ομάδες που ξόδεψαν τα πιο πολλά χρήματα σε μεταγραφές στην καλοκαιρινή περίοδο:

  1. Τσέλσι (Αγγλία) 247,2 εκατομμύρια ευρώ
  2. Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία) 156,8
  3. Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 124
  4. Γιουβέντους (Ιταλία) 110,2
  5. Λιντς (Αγγλία) 105,2
  6. Μπενφίκα (Πορτογαλία) 98,5
  7. Τότεναμ (Αγγλία) 98,4
  8. Ίντερ (Ιταλία) 97
  9. Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) 90
  10. Άρσεναλ (Αγγλία) 86

Πηγές: transfermarkt.de, ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News