default-image

Διασυρμός Λίβερπουλ, ήττα 7-2 από Άστον Βίλα

Ποδόσφαιρο
Διασυρμός Λίβερπουλ, ήττα 7-2 από Άστον Βίλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη μεγαλύτερη ήττα από καταβολής Premier League δέχτηκαν οι “reds”

To σκορ φαίνεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό: Άστον Βίλα-Λίβερπουλ 7-2!!!

Μια ντροπιαστική βραδιά για τους πρωταθλητές Αγγλίας, οι οποίοι έκαναν μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της ιστορίας τους και δέχτηκαν τη μεγαλύτερη ήττα τους από καταβολής Premier League.

Η Άστον Βίλα εκμεταλλεύτηκε τα τραγικά αμυντικά λάθη των “reds” και πανηγύρισε ένα τεράστιο σκορ, που αποτελεί τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας τους στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.  

Η ομάδα του Μπέρμιγχαμ έφτασε τις τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και έπιασε στην τρίτη θέση και στους 9β. τη Λέστερ, την Άρσεναλ και την αποψινή αντίπαλό της, που γνώρισε την πρώτη ήττα της σε τέσσερις αγώνες.

Οι «χωριάτες» στο πρώτο μέρος με τον Ουάτκινς να κάνει την άμυνα της Λίβερπουλ ό,τι θέλει και τον Άντριαν να μη μπορεί να βγάλει τίποτα προηγήθηκαν 4-1. Αρχικά ο Ουάτκινς σημείωσε δύο γκολ, ο Σαλάχ στο 33’ μείωσε 2-1 αλλά μέχρι το 45’ οι Μαγκίν και Ουάτκινς (πέτυχε χατ - τρικ) ανέβασαν το σκορ στο 4-1.

Θα περίμενε κανείς ότι η Λίβερπουλ θα μπει με… φόρα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Αντίθετα, οι «κόκκινοι» δέχθηκαν και πέμπτο γκολ, αυτή τη φορά από τον Μπάρκλεϊ στο 55’. Η αντίδραση ήρθε πέντε λεπτά αργότερα με τον Σαλάχ, που μείωσε σε 5-2. Το επιθετικό κρεσέντο των γηπεδούχων συνεχίστηκε με τον Γκρίλις στο 66’, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 7-2 στο 75’ απέναντι σε έναν αντίπαλο που έμοιαζε υπνωτισμένος.

Αυτό ήταν και το τελευταίο γκολ αυτού του αγώνα, που βρήκε τη Λίβερπουλ να φεύγει με κατεβασμένα κεφάλια και την Άστον Βίλα μεγάλη θριαμβεύτρια. 

Άστον Βίλα (Ντιν Σμιθ): Μαρτίνες, Κας, Κόνσα, Μινγκς, Τάργκετ, ΜακΓκιν, Λουίζ, Μπάρκλεϊ, Τρεζεγκέ (87’ Τραορέ), Γκρίλις, Γουότκινς

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αδριάν, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Γκόμεζ (61΄ Τζόουνς), Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Κεϊτά (46’ Μιναμίνο), Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Ζότα, Φιρμίνο (68’ Μίλνερ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News