Μαρτίνς: Έχω προαίσθημα ότι θα επιστρέψω στην Πορτογαλία

Ποδόσφαιρο
Μαρτίνς: Έχω προαίσθημα ότι θα επιστρέψω στην Πορτογαλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Πόρτο περιμένει στους ομίλους ο τεχνικός του Ολυμπιακού…

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, ενώ δεν έκρυψε την αίσθησή του πως η ομάδα του θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία στο πλαίσιο των ομίλων. Η Πόρτο άλλωστε είναι υποψήφια αντίπαλος.

Για την πρόκριση στους ομίλους: "Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Όταν είσαι φαβορί τα πράγματα μπορεί να είναι πάρα πολύ δύσκολα, είχαμε ευκαιρίες κι είχαμε τον έλεγχο, το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλαμε αλλά πήραμε την πρόκριση. Είχαμε δύο στόχους, να περάσουμε στους ομίλους και να δείξουμε τι σημαίνει ο Ολυμπιακός. Είχαμε έναν παίκτη που δεν μας άφησε να σκοράρουμε κι αυτός ήταν ο Φαμπιάνο και του αξίζουν συγχαρητήρια, αν δεν ήταν αυτός θα είχαμε πετύχει γκολ. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, πετύχαμε τον στόχο μας".

Για το μηδέν παθητικό: "Είμαστε πάρα πολύ καλοί στην άμυνα, είναι πολύ σημαντικό που δεν δεχόμαστε γκολ, είναι ένα από τα πράγματα που θέλουμε να δείξουμε το 2021. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε κάποια λάθη γιατί ο αντίπαλος μας πίεσε, στο δεύτερο θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, δυστυχώς το γκολ δεν ήρθε. Η εικόνα θα καλυτερεύσει παιχνίδι με παιχνίδι κι αυτό μπορούμε να το εγγυηθούμε".

Για τον Ολυμπιακό στη συνέχεια: "Δουλεύουμε πάρα πολύ και ο σκοπός μας είναι πάντα η ομάδα να φαίνεται βελτιωμένοι. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, στο δεύτερο ήμασταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο. Αυτός είναι ο στόχο μας και οι παίκτες γι' αυτό είναι εδώ".

Για το αν θέλει κάποιον συγκεκριμένο αντίπαλο στους ομίλους: "Όπου κι αν πάμε τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Θα ήθελα να επιστρέψω στην Πορτογαλία, έχω ένα τέτοιο προαίσθημα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News