Για την ανατροπή απόψε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Κράσνονταρ

Ποδόσφαιρο
Για την ανατροπή απόψε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Κράσνονταρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δικέφαλος του Βορρά καλείται να ανατρέψει στην Τούμπα το σε βάρος του 2-1 από το πρώτο ματς...

Ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία στο πρώτο παιχνίδι με την Κράσνονταρ να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα έκανε ευκολότερο απόψε (22:00) το έργο του στην Τούμπα και τώρα καλείται να ανατρέψει το 2-1 της πρώτης αναμέτρησης και να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

"Κατά πρώτο λόγο, σίγουρα δεν ελέγχουμε την ποιότητα του αντιπάλου. Είναι με τον ίδιο προπονητή περίπου τρία χρόνια. Έχει έναν ξεκάθαρο τρόπο παιχνιδιού. Η δική μας ομάδα με το πλάνο που είχε, κατάφερε να ελέγξει καλά τον αντίπαλο. Βάλαμε πάνω από όλα τη λογική κι όχι το συναίσθημα. Το πρώτο ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στην αποτελεσματικότητα δηλαδή, αυτή ήταν η λεπτομέρεια. Για το παιχνίδι αυτό, πρέπει να κρατήσουμε περισσότερο τη λογική κι όχι το συναίσθημα. Ξέρουμε ότι αν βάλουμε ένα γκολ, μας βάζει σε ρόλο οδηγού”, είπε για το παιχνίδι ο Αμπέλ Φερέιρα που αναφέρθηκε και στο δυνατό σημείο της ομάδας του: «Θεωρώ πως η μεγάλη μας δύναμη, έχει να κάνει με το σύνολο κι όχι επειδή έχουμε μονάδες που από μόνοι τους μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Έχουμε βεβαίως και τέτοιους παίκτες. Εδώ μας έχει φέρει η δουλειά, η πειθαρχία και το ατομικό ταλέντο των παικτών που έχουμε στη διάθεσή μας".

Στην αποστολή του Δικεφάλου έχουν συμπεριληφθεί οι νεοαποκτηθέντες, Αντόνιο Τσόλακ και Μουσά Ουαγκέ που έκαναν ντεμπούτο κόντρα στον Βόλο.Αντίθετα, εκτός έμεινε ο τραυματίας, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Αναλυτικά η αποστολή: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ, Μιχάι, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι, Τζόλης, Τσόλακ.

Αμφίβολος για την αποψινή ρεβάνς είναι ο επιθετικός της Κράσνονταρ, Μάρκους Μπεργκ που έκανε χθες ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο πόδι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News